Megan widać! !! Kochana tak się cieszę !!! Gratuluje
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuje po tych slowach kolezanki to zaczelam miec wrazenie ze tylko ja tam cos widze[emoji14]dalej jest taka plama rozowa w tle ale widac ta kreske nawet z daleka a moze to tez jakis zaciek haha a ja sie ciesze jak glupia juz 2 godziny minely od zrobienia testu wiec chyba jest ok[emoji14]zobaczymyMegan widać! !! Kochana tak się cieszę !!! Gratuluje
Widać widać. gratuluję.Zobacz załącznik 780510
Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac a moze ja mam jakies omamy z rana[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też to samo! Cykle zawsze 30-32, ten był 29... Od roku nie zeszło poniżej 30 [emoji14] trochę to irytujące, bo kij wie jak owulka, a w tym cyklu mamy trochę rozłąki [emoji20]Megan, mam identycznie jak Ty ! Odkąd sie nie zabezpieczamy to mam tamie właśnie cykle : ostatnio 2 dni pózniej a teraz 2 dni wcześniej no moze w końcu następna sie wyrówna [emoji6]
A koleżanki nie słuchaj ! Jest kreska i to nie ważne jaka! Nie jesteś nawet w terminie @ ! Ja ciemna kreskę miałam 3 dni po @
No ja wlasnie nie wiem od czego to zalezy ze tak sie zaczelo dziac[emoji14]trzymam kciuki za Ciebie :*Megan, mam identycznie jak Ty ! Odkąd sie nie zabezpieczamy to mam tamie właśnie cykle : ostatnio 2 dni pózniej a teraz 2 dni wcześniej no moze w końcu następna sie wyrówna [emoji6]
A koleżanki nie słuchaj ! Jest kreska i to nie ważne jaka! Nie jesteś nawet w terminie @ ! Ja ciemna kreskę miałam 3 dni po @
Dzięki !:* 6 cykl starań przytulanki punkt w owulke bo wczesniej omijalismy za kazdym razem[emoji14]jedynie od paru dni jakos niedobrze mi bylo w aucie ..czy prowadzilam czy tez jako pasazer chyba tez troszke ciagną mnie cycory ale nie jestem pewna a od wczoraj masakryczny katar[emoji14]sluzu mam nie za duzo nie za malo ale caly czas jakis jest i wlasnie podbrzusze czasem pobolewalo jak na okres i co najdziwniejsze wlasnie 17 i 18dc rowniez !! dodatkowo czasem o sobie daje znac prawy jajnik i tyle[emoji14]myslalam ze okres sie zbliza , powaznieMegan wielkie gratulacje!Kreska widoczna.Który to Twój cykl starań?Miałaś jakieś objawy?