reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Megan widać! !! Kochana tak się cieszę !!! Gratuluje

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje :D po tych slowach kolezanki to zaczelam miec wrazenie ze tylko ja tam cos widze[emoji14]dalej jest taka plama rozowa w tle ale widac ta kreske nawet z daleka a moze to tez jakis zaciek haha a ja sie ciesze jak glupia:p juz 2 godziny minely od zrobienia testu wiec chyba jest ok[emoji14]zobaczymy :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Megan, mam identycznie jak Ty ! Odkąd sie nie zabezpieczamy to mam tamie właśnie cykle : ostatnio 2 dni pózniej a teraz 2 dni wcześniej no moze w końcu następna sie wyrówna [emoji6]
A koleżanki nie słuchaj ! Jest kreska i to nie ważne jaka! Nie jesteś nawet w terminie @ ! Ja ciemna kreskę miałam 3 dni po @

Megan, mam identycznie jak Ty ! Odkąd sie nie zabezpieczamy to mam tamie właśnie cykle : ostatnio 2 dni pózniej a teraz 2 dni wcześniej no moze w końcu następna sie wyrówna [emoji6]
A koleżanki nie słuchaj ! Jest kreska i to nie ważne jaka! Nie jesteś nawet w terminie @ ! Ja ciemna kreskę miałam 3 dni po @
U mnie też to samo! Cykle zawsze 30-32, ten był 29... Od roku nie zeszło poniżej 30 [emoji14] trochę to irytujące, bo kij wie jak owulka, a w tym cyklu mamy trochę rozłąki [emoji20]

No ja wlasnie nie wiem od czego to zalezy ze tak sie zaczelo dziac[emoji14]trzymam kciuki za Ciebie :*
Megan wielkie gratulacje!Kreska widoczna.Który to Twój cykl starań?Miałaś jakieś objawy?
Dzięki !:* 6 cykl starań :D przytulanki punkt w owulke bo wczesniej omijalismy za kazdym razem[emoji14]jedynie od paru dni jakos niedobrze mi bylo w aucie ..czy prowadzilam czy tez jako pasazer:p chyba tez troszke ciagną mnie cycory ale nie jestem pewna :D a od wczoraj masakryczny katar[emoji14]sluzu mam nie za duzo nie za malo ale caly czas jakis jest i wlasnie podbrzusze czasem pobolewalo jak na okres i co najdziwniejsze wlasnie 17 i 18dc rowniez !!:o dodatkowo czasem o sobie daje znac prawy jajnik i tyle[emoji14]myslalam ze okres sie zbliza , powaznie:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry