reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak dla mnie śluz bardziej wiarygodny jednak, coś się może opóŹnić, przesunąć... A tego smartfon już nie ogarnie [emoji16] ja mam wrażenie że mój wyznacza dzień później niż tak naprawdę mam. A czuje, bo jajnik nasuwa mnie jak skurczybyk [emoji2]

reklama
Dziewczyny specjalistki [emoji3] a ja mam pytanie odnośnie owu. Od zawsze cykle regularne 29 dniowe. Kalenarzyk wyznacza owu na 15 dc, wiadomo oblicza jak komputer. Za to ja kulminacje śluzu plodnego takiego,, białko jaja kurzego,, mam zazwyczaj 13/14dc po czym na drugi dzień zawsze jest już metny i biały. I teraz się zastanawiam czy byście obstawialy jak komputer pokazał czy bardziej z obserwacji śluzu????

Ja na swojej podstawie wiem że lepiej sluchac wlasnego ciała[emoji14]u mnie zawsze owulke wyznaczalo z gory na 16dc[emoji14]poprzedni cykl śluz mialam od 16 do 19 dc tak jakos i wtedy wlasnie sie okazalo ze owulacja sie spoznila a mysmy sie juz nie przytulali:p

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po pierwszym cyklu, nie zaskoczyło, zmniejszam teraz odstęp bo my tylko zlote strzały robimy [emoji3] mamy ochotę na dziewczynkę

Oo no to trzymam kciuki zeby ustrzelić dziewczynke haha u nas pierwszy dzidziuś także nie ważne jaka plec byle zdrowe[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry