reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale spamuje ale po prostu jestem w takim szoku ze sie udalo :D jeszcze ten katar cholerny i wczoraj serio tak co jakis czas bolało podbrzusze wrr jak zrobi sie biale tlo na tescie to postaram sie zrobic wyrazniejsze zdjecie jakby ktos nie widzial kreseczki:D moze sama sie boje ze ta kreska zniknie i za szybko sie ciesze[emoji14]w poniedzialek powtorze :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1477718643872.jpg

Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac :D a moze ja mam jakies omamy z rana[emoji14]

Załączniki

• 1477718643872.jpg
    1477718643872.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 376
Zobacz załącznik 780510
Jeszcze nie wyschnął ale mam nadzieje ze lepiej widac :D a moze ja mam jakies omamy z rana
emoji14.png

Megan22 widzę wyraźnie. Gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze :)

Jasne. Tylko ponieważ każda ma inny cykl, i ktoś moze miec owu dopiero w 18-20dc, dlatego zeby ktoś nie zapamiętał ze ma brać od 17dc, pisze ze od 3dpo, a każdy musi sobie wyliczyć/zaobserwować kiedy to owu ma.

Bertha ma rację. Mi lekarz kazał brać luteine od 16 dc. owulacje mam zazwyczaj w 18dc wiec brałam poswojemu (cykle 31 dni). W tym cyklu gdybym nie poszła dzień przed owu na wizytę nawet nie wiedziała bym, że owu przesunęła się i była dopiero w 21dc.

Dziękuje wam dziewczyny :* ah tak sie ciesze że no nie wiem co ze sobą zrobić :D w poniedzialek powtorze test i jesli kreska bedzie nadal to dzwonie sie umówic do ginekologa tak zeby termin byl na za 2 tygodnie[emoji14]powinien byc juz 6 tydzien ciazy na wizycie :)

Jezu dziewczyny ledwo pisze tego posta bo rece mi sie trzęsą !!!! K wstal do pracy a mi sie siku chcialo i mowie a sikne se .. I siknęłam !!! Jestem w ciąży !!! Az zaczął mnie z tych emocji jajnik kłuć hahaha boze zaraz wrzuce zdjecie testu :D dopiero 26dc ale kreska nawet wyrazna

Super megan

reklama
Megan22 gratulacje !!! Ja tez widze cień drugiej. Kreski !! To w poniedziałek na betę i wszystko bedzie jasne !! Jak długie masz cykle ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuje !! :* oo wlasnie chyba beta bedzie najlepszym wyjściem:) a wiec cykle mam 29 dni a dzisiaj 26dc :) owulka prawdopodobnie 15/16 dc[emoji14]ogolnie zauwazylam ze odkad przestalismy sie zabezpieczac to co drugi miesiac mialam @ punktualnie a tak to byla 2 dni wczesniej albo 1-3 dni pozniej[emoji14]

Do góry