reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć dziewczyny [emoji3]
Nadalka, współczuje ale ja za chwile pewnie do Ciebie dołączę..
Bulbasek, to może jednak @ nie przyjdzie?
Ja wczoraj miałam niteczki krwi, dzisiaj cisza ale juz brzuch boli i temperatura spadła także ja juz czekam..
Dziewczyny słyszałam o oleju z wiesiołka, próbowała któraś z was?
Ja na śluz. Poprawił go ale dopiero po 3 miesiącach stosowania

Problem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dni :p Dlatego pytam ...
I czy możliwe jest mieć owu drugi raz w odstępie kilku dni ?

Luxia a co Ty problemy zdrowotne masz żabciu ?:(
Mi się wydaje, że on jednak negatywny. Widać, że stężenie LH wysokie jeszcze, ale kreski nie są identyczne

U mnie @ się rozkręciła na dobre także lipcówką nie będę [emoji27] smutno mi cholernie bo we wcześniejszych cyklach łudziłam się, że ominęliśmy owulacje ale w tym cyklu trafiliśmy w punkt jeżeli faktycznie @ następuje po 14 dniach od owu.. teraz zaczynam się martwić, że ze mną jest coś nie tak.. [emoji27]
Alexandrax, proszę zmień mnie w tabelce : 5 cykl starań następna @ 25.11

A u mnie dzis 18dc. Temperatura jakoś aż tak bardzo nie wzrosła po owu jak w poprzednim cyklu.
Wg t time - dzis juz zapłodniona komórka jajowa jest w jajowodzie ... [emoji15][emoji848][emoji848] poki co tylko czułam tak jakby mnie chwile ciągła w jajnikach. I tyle. Nie liczę na nic. I chociaż testy dla świetego spokoju kupiłam (ciążowe) to pewnie nie zdążę ich wykorzystać. Poki co padam Ba twarz, jestem zmęczona i lecę uciąć sobie drzemkę. [emoji42][emoji42]

Nimiti - jak tam Ty w tym cyklu? Który dzis dzień ? Widziałam ze chcesz testować 7.11 - ja to najwcześniej 9.11 jesli @ nie przyjdzie. ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie @ się rozkręciła na dobre także lipcówką nie będę [emoji27] smutno mi cholernie bo we wcześniejszych cyklach łudziłam się, że ominęliśmy owulacje ale w tym cyklu trafiliśmy w punkt jeżeli faktycznie @ następuje po 14 dniach od owu.. teraz zaczynam się martwić, że ze mną jest coś nie tak.. [emoji27]
Alexandrax, proszę zmień mnie w tabelce : 5 cykl starań następna @ 25.11

Głowa do góry :* jesteśmy z Tobą :* to rozczarowanie najgorsze, ale musi przyjść czas radości :*

reklama
Do góry