Dziękuję Docia teraz już zrozumiałam to.ma związek po owulacji.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na śluz. Poprawił go ale dopiero po 3 miesiącach stosowaniaCześć dziewczyny [emoji3]
Nadalka, współczuje ale ja za chwile pewnie do Ciebie dołączę..
Bulbasek, to może jednak @ nie przyjdzie?
Ja wczoraj miałam niteczki krwi, dzisiaj cisza ale juz brzuch boli i temperatura spadła także ja juz czekam..
Dziewczyny słyszałam o oleju z wiesiołka, próbowała któraś z was?
Mi się wydaje, że on jednak negatywny. Widać, że stężenie LH wysokie jeszcze, ale kreski nie są identyczneProblem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dni Dlatego pytam ...
I czy możliwe jest mieć owu drugi raz w odstępie kilku dni ?
Luxia a co Ty problemy zdrowotne masz żabciu ?
Dziękuje bardzo nadrobilam kilka stron ale sie pogubiłam w sumie kto co pisalMegan zdrówka ! Miałam tak w zeszłym cyklu.
Spark to olej z wiesiołka jest też na poprawę śluzu?
U mnie @ się rozkręciła na dobre także lipcówką nie będę [emoji27] smutno mi cholernie bo we wcześniejszych cyklach łudziłam się, że ominęliśmy owulacje ale w tym cyklu trafiliśmy w punkt jeżeli faktycznie @ następuje po 14 dniach od owu.. teraz zaczynam się martwić, że ze mną jest coś nie tak.. [emoji27]
Alexandrax, proszę zmień mnie w tabelce : 5 cykl starań następna @ 25.11