reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć i czołem,

no nie ! takie wieści ?, same @@@ ??? to jakaś zmowa...
W takim razie to musi być ten ostatni raz dziewczyny.
Lanvin - po odstawieniu tabsów libido mocno w górę ;-) ;):-) :)
jak te nasze pierwsze lipcóweczki ???

ściskam was mocno babeczki.

reklama
Problem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dni :p Dlatego pytam ...
I czy możliwe jest mieć owu drugi raz w odstępie kilku dni ?

Luxia a co Ty problemy zdrowotne masz żabciu ?:(
T
Mam dokładnie takie same uczucia, najchętniej chciałabym aby nam wszystkim sie udało i żebyśmy razem zakładały wątek np lipowe mamy 2017. To byłoby super :) taka wisienka na torcie :)
Lipowe,haha może być,:)super

Ja bym w zabobony nie wierzyła ;) Mi całe życie złoto i srebro barwi skórę, a w ciąży nie jestem ..Prawda jest taka, że może być to przyczyną problemów z wątrobą. Prawdziwa teoria głosi, że złoto zawiera domieszkę miedzi, która wchodzi w reakcję z Naszą skórą, potem ...

Też o tym czytałam. Chociaż wyniki mam jak koń :) wzorowe. Wątroba również. Krew i usg jamy brzusznej. Człowiek już chce wierzyć w każdy znak : :) :)

reklama
Do góry