reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

cześć i czołem,

no nie ! takie wieści ?, same @@@ ??? to jakaś zmowa...
W takim razie to musi być ten ostatni raz dziewczyny.
Lanvin - po odstawieniu tabsów libido mocno w górę ;-) ;):-) :)
jak te nasze pierwsze lipcóweczki ???

ściskam was mocno babeczki.

reklama
Problem jest tego typu, że jestem już po owulacji kilka dni :p Dlatego pytam ...
I czy możliwe jest mieć owu drugi raz w odstępie kilku dni ?

Luxia a co Ty problemy zdrowotne masz żabciu ?:(
T
Mam dokładnie takie same uczucia, najchętniej chciałabym aby nam wszystkim sie udało i żebyśmy razem zakładały wątek np lipowe mamy 2017. To byłoby super :) taka wisienka na torcie :)
Lipowe,haha może być,:)super

Ja bym w zabobony nie wierzyła ;) Mi całe życie złoto i srebro barwi skórę, a w ciąży nie jestem ..Prawda jest taka, że może być to przyczyną problemów z wątrobą. Prawdziwa teoria głosi, że złoto zawiera domieszkę miedzi, która wchodzi w reakcję z Naszą skórą, potem ...

Też o tym czytałam. Chociaż wyniki mam jak koń :) wzorowe. Wątroba również. Krew i usg jamy brzusznej. Człowiek już chce wierzyć w każdy znak : :) :)

reklama
Do góry