Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi co u Ciebie? Nadal walczysz? Bo ja mam już serdecznie dość. Test negatywny czekam na @ i rozpoczynam 39 cs.Badania tyczyły się myszy Nie są potwierdzone na ludziach
A jak długie masz cykle? Może owulacja się przesunela może poczekaj jeszcze do niedzieli?Hej dziewczyny. Dzisiaj 26 dc. 12 dpo zrobiłam test zgodnie z zaleceniem gina i ... biel vizira. Także odstawiam duphaston i czekam na @.
Siedzę teraz w pracy i taką mam ochotę, a do wieczora jeszcze tyle czasu Chociaż mój powiedział, że kładzie się dziś wcześniej spać, bo jest padnięty po tym tygodniu... Zobaczymy :-)
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dziewczyny. Dzisiaj 26 dc. 12 dpo zrobiłam test zgodnie z zaleceniem gina i ... biel vizira. Także odstawiam duphaston i czekam na @.
Owu potwierdzona monitoringiem. Cykle mam ok. 29 dniowe. Ale mam długą fazę lutealna bo 16-17 dniA jak długie masz cykle? Może owulacja się przesunela może poczekaj jeszcze do niedzieli?
14dni trwa faza tyle od zagniezdzenia do @lub ciąża,wyższy progesteronPomimo że czytałam o tym dalej nie wiem o co chodzi z tą fazą lutealną :/
Naprawdę nie mam pojęcia jak to się ma do zapłodnienia.
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom