reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak termin wg om wypada na 26 maja. W głębi serca bardzo się ciesze, ale jest tak wcześnie ze boję się za mocno cieszyć. Jak wszystko będzie dobrze @ nie przyjdzie to umowie się do lekarza jak skończę 7 tygodni.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie ten sam termin mamy. Mi wypada na 21.05. A do gina chce isc jak bedzie leciec 7 tydzien.

Emsi nie dostałam badań do zrobienia, w marcu robiłam morfologie żelazo i usg jajników i piersi na wszelki wypadek.
Ginka powiedziała że jak nam przez pół roku nie wyjdzie to będziemy kombinować. W sumie to dopiero co zaszlam bez problemu tylko że straciłam więc pewnie uważa że z plodnoscia jest ok.
Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Może to zmęczenie i stres. Na faceta to w koncu też spora presja.

1473913841392.jpg

Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.

Załączniki

• 1473913841392.jpg
    1473913841392.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 304
Nie będę robiła bety. W pierszej ciąży też nie robiłam.
Jeśli chodzi o testy to na pre teście o czułości 25 kreseczke widac zdecydowanie słabiej niż peppino 10 . Może na zdjęciu wyglądają podobnie, ale na żywo peppino jest wyrazniejszy.

Zobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.

Ale są, cudownie [emoji1] myślę, że możesz się smialo cieszyć.

Aleksandrax u mnie też usg jajników, piersi, tarczycy było wczoraj (morfologie etc robiłam w grudniu). Do tego kartka 'gotowiec' z kosmiczna ilością badań do zrobienia dla starających się. Badania sa bardzo wazne ale taka ilosc. Ten gin jest właścicielem przychodni i się zastanawiam czy nie chce naciągnąć bo oczywiście wszystko mogę zrobić w jego przychodni itp.
Jak to u Was dziewczyny jest z zaleceniami od ginow dla starających ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wazne ze są kreseczki, ja bede czekac jeszcze 12 dni na @ albo na II kreseczki.
Podziwiam że chcesz dopiero w w 7 tygodniu iść do lekarza ja bym chyba tyle nie wytrzymała

Do góry