Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam podobnie tez robiony przed terminem a potem juz coraz wyrazniejsza krecha byla superJest dwa dni przed terminem @ i robiony w południe. Rano zrobię inny test może wyjdzie lepiej.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie ten sam termin mamy. Mi wypada na 21.05. A do gina chce isc jak bedzie leciec 7 tydzien.Tak termin wg om wypada na 26 maja. W głębi serca bardzo się ciesze, ale jest tak wcześnie ze boję się za mocno cieszyć. Jak wszystko będzie dobrze @ nie przyjdzie to umowie się do lekarza jak skończę 7 tygodni.
Może to zmęczenie i stres. Na faceta to w koncu też spora presja.Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.
Ważne że sąZobacz załącznik 773056
Ale są, cudownie [emoji1] myślę, że możesz się smialo cieszyć.Zobacz załącznik 773056