reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Tak termin wg om wypada na 26 maja. W głębi serca bardzo się ciesze, ale jest tak wcześnie ze boję się za mocno cieszyć. Jak wszystko będzie dobrze @ nie przyjdzie to umowie się do lekarza jak skończę 7 tygodni.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie ten sam termin mamy. Mi wypada na 21.05. A do gina chce isc jak bedzie leciec 7 tydzien.

Emsi nie dostałam badań do zrobienia, w marcu robiłam morfologie żelazo i usg jajników i piersi na wszelki wypadek.
Ginka powiedziała że jak nam przez pół roku nie wyjdzie to będziemy kombinować. W sumie to dopiero co zaszlam bez problemu tylko że straciłam więc pewnie uważa że z plodnoscia jest ok.
Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Może to zmęczenie i stres. Na faceta to w koncu też spora presja.

1473913841392.jpg

Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.

Załączniki

• 1473913841392.jpg
    1473913841392.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 297
Nie będę robiła bety. W pierszej ciąży też nie robiłam.
Jeśli chodzi o testy to na pre teście o czułości 25 kreseczke widac zdecydowanie słabiej niż peppino 10 . Może na zdjęciu wyglądają podobnie, ale na żywo peppino jest wyrazniejszy.

Zobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.

Ale są, cudownie [emoji1] myślę, że możesz się smialo cieszyć.

Aleksandrax u mnie też usg jajników, piersi, tarczycy było wczoraj (morfologie etc robiłam w grudniu). Do tego kartka 'gotowiec' z kosmiczna ilością badań do zrobienia dla starających się. Badania sa bardzo wazne ale taka ilosc. Ten gin jest właścicielem przychodni i się zastanawiam czy nie chce naciągnąć bo oczywiście wszystko mogę zrobić w jego przychodni itp.
Jak to u Was dziewczyny jest z zaleceniami od ginow dla starających ?

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wazne ze są kreseczki, ja bede czekac jeszcze 12 dni na @ albo na II kreseczki.
Podziwiam że chcesz dopiero w w 7 tygodniu iść do lekarza ja bym chyba tyle nie wytrzymała

Do góry