reklama
Ja mialam podobnie tez robiony przed terminem a potem juz coraz wyrazniejsza krecha byla superJest dwa dni przed terminem @ i robiony w południe. Rano zrobię inny test może wyjdzie lepiej.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Prawie ten sam termin mamy. Mi wypada na 21.05. A do gina chce isc jak bedzie leciec 7 tydzien.Tak termin wg om wypada na 26 maja. W głębi serca bardzo się ciesze, ale jest tak wcześnie ze boję się za mocno cieszyć. Jak wszystko będzie dobrze @ nie przyjdzie to umowie się do lekarza jak skończę 7 tygodni.
Aleksandrax
Fanka BB :)
Emsi nie dostałam badań do zrobienia, w marcu robiłam morfologie żelazo i usg jajników i piersi na wszelki wypadek.
Ginka powiedziała że jak nam przez pół roku nie wyjdzie to będziemy kombinować. W sumie to dopiero co zaszlam bez problemu tylko że straciłam więc pewnie uważa że z plodnoscia jest ok.
Ginka powiedziała że jak nam przez pół roku nie wyjdzie to będziemy kombinować. W sumie to dopiero co zaszlam bez problemu tylko że straciłam więc pewnie uważa że z plodnoscia jest ok.
Może to zmęczenie i stres. Na faceta to w koncu też spora presja.Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
oluska88
Załączniki
Mikaduchna
Zobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.
Widzimy je razem z Tobą Gratulacje raz jeszcze
Będziesz robiła też betę?
oluska88
Nie będę robiła bety. W pierszej ciąży też nie robiłam.
Jeśli chodzi o testy to na pre teście o czułości 25 kreseczke widac zdecydowanie słabiej niż peppino 10 . Może na zdjęciu wyglądają podobnie, ale na żywo peppino jest wyrazniejszy.
Jeśli chodzi o testy to na pre teście o czułości 25 kreseczke widac zdecydowanie słabiej niż peppino 10 . Może na zdjęciu wyglądają podobnie, ale na żywo peppino jest wyrazniejszy.
Aleksandrax
Ważne że sąZobacz załącznik 773056
Emsi*
Ale są, cudownie [emoji1] myślę, że możesz się smialo cieszyć.Zobacz załącznik 773056
Aleksandrax u mnie też usg jajników, piersi, tarczycy było wczoraj (morfologie etc robiłam w grudniu). Do tego kartka 'gotowiec' z kosmiczna ilością badań do zrobienia dla starających się. Badania sa bardzo wazne ale taka ilosc. Ten gin jest właścicielem przychodni i się zastanawiam czy nie chce naciągnąć bo oczywiście wszystko mogę zrobić w jego przychodni itp.
Jak to u Was dziewczyny jest z zaleceniami od ginow dla starających ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama