reklama
MamaR
Fanka BB :)
U mnie tylko czekanie na @. Nie ma sexow , nie ma nadziei. Mój stary zachowuje się jak dziecko. Mówię mu że skoro nie chce więcej dzieci to niech idzie na wazektomie, a on mi na to że nie bo może jeszcze zmieni zdanie i będzie chciał dziecko. Jak myślicie czy to nie jest znęcanie się nade mną psychicznie ? Bo ja tak to czuję
A wazektomia nie jest odwracalna?U mnie tylko czekanie na @. Nie ma sexow , nie ma nadziei. Mój stary zachowuje się jak dziecko. Mówię mu że skoro nie chce więcej dzieci to niech idzie na wazektomie, a on mi na to że nie bo może jeszcze zmieni zdanie i będzie chciał dziecko. Jak myślicie czy to nie jest znęcanie się nade mną psychicznie ? Bo ja tak to czuję
MamaR
Ponoć nie zawsze. Mój 5 letni syn zachowuje się bardziej poważnie niż mój mąż. Co on myśli że za kilka lat ja będę chciała jeszcze na stare lata dziecko robić ? No chyba że on nie miał na myśli dziecka ze mnąA wazektomia nie jest odwracalna?
Chyba przed Wami poważna rozmowa, bo raz tak raz tak to trochę średnio wg mnie a wygląda jakby jednak Ci to przeszkadzałoPonoć nie zawsze. Mój 5 letni syn zachowuje się bardziej poważnie niż mój mąż. Co on myśli że za kilka lat ja będę chciała jeszcze na stare lata dziecko robić ? No chyba że on nie miał na myśli dziecka ze mną
niezapominajka876
W takcie seksu zaczęła mi lecieć krew. Taka żywa krew ale tego nie zauważyłam… dopiero po, jak chlusnęło, czy nie może być wreszcie dobrze?
klaudia16
może lepiej nie robić w innym labie , później będziesz się stresować czy nie ma różnicy w wartościach . Damy radę do poniedziałku trzymamy razem kciuki za siebie żeby poniedziałkowy przyrost był dobryJa to najchętniej bym poleciała jutro sprawdzić po 72h ale tam gdzie robiłam jutro nieczynne więc nie wiem czy to ma sens. Więc nie zostaje mi chyba nic innego jak czekać do poniedziałku
klaudia16
Ja pisałam wczoraj do lekarki , dostałam nowa receptę na inne leki ,tym razem dopochwowe nienawidzę no ale coz i nie uwierzycie , zwiększyła mi duphaston do 3x dziennie 1 tabletka jak zapytałam po co skoro mam dobry progesteron to powiedziała że jest ciąża więc trzeba zwiększyć umówiła mnie wstępnie na 4 lutego na wizytę
Izabela1993
Początkująca w BB
Co do mojego poniedziałku na test to nie mam już wątpliwości ,ze mam swoje dwie kreski . Umawiać będę się na wizytę w poniedziałek.Gratuluje. Ja czekam do poniedziałku, aż zrobię jeszcze jeden test. Dla pewności i po południu pojadę zrobić betę .
Załączniki
reklama
olka11135
Czy któraś z Was piła zioła ojca sroki nr 3? Zaczęłam je pić od początku tego cyklu i zastanawiam się czy faktycznie będą jakieś efekty
Ja nie, ale zawsze słyszałam dobre opinie
Kochane którym się udało ogromne gratulacje! tym którym się nie udało życzę powodzenia w dalszych cyklach i trzymam bardzo za was kciuki powiedzcie czy styczniowe kreseczki będzie zmieniona tylko nazwa? Czy nowy wątek będzie?
Co miesiąc jest nowy wątek