reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
U mnie tylko czekanie na @. Nie ma sexow , nie ma nadziei. Mój stary zachowuje się jak dziecko. Mówię mu że skoro nie chce więcej dzieci to niech idzie na wazektomie, a on mi na to że nie bo może jeszcze zmieni zdanie i będzie chciał dziecko. Jak myślicie czy to nie jest znęcanie się nade mną psychicznie ? Bo ja tak to czuję 😔

U mnie tylko czekanie na @. Nie ma sexow , nie ma nadziei. Mój stary zachowuje się jak dziecko. Mówię mu że skoro nie chce więcej dzieci to niech idzie na wazektomie, a on mi na to że nie bo może jeszcze zmieni zdanie i będzie chciał dziecko. Jak myślicie czy to nie jest znęcanie się nade mną psychicznie ? Bo ja tak to czuję 😔
A wazektomia nie jest odwracalna?

Ponoć nie zawsze. Mój 5 letni syn zachowuje się bardziej poważnie niż mój mąż. Co on myśli że za kilka lat ja będę chciała jeszcze na stare lata dziecko robić ? No chyba że on nie miał na myśli dziecka ze mną 🤣
Chyba przed Wami poważna rozmowa, bo raz tak raz tak to trochę średnio wg mnie a wygląda jakby jednak Ci to przeszkadzało 😘

Ja to najchętniej bym poleciała jutro sprawdzić po 72h ale tam gdzie robiłam jutro nieczynne więc nie wiem czy to ma sens. Więc nie zostaje mi chyba nic innego jak czekać do poniedziałku 🙄
może lepiej nie robić w innym labie , później będziesz się stresować czy nie ma różnicy w wartościach . Damy radę do poniedziałku ☺️ trzymamy razem kciuki za siebie żeby poniedziałkowy przyrost był dobry ☺️

Ja pisałam wczoraj do lekarki , dostałam nowa receptę na inne leki ,tym razem dopochwowe 😤 nienawidzę no ale coz 😤 i nie uwierzycie , zwiększyła mi duphaston do 3x dziennie 1 tabletka 😯 jak zapytałam po co skoro mam dobry progesteron to powiedziała że jest ciąża więc trzeba zwiększyć 😯 umówiła mnie wstępnie na 4 lutego na wizytę

Gratuluje. Ja czekam do poniedziałku, aż zrobię jeszcze jeden test. Dla pewności i po południu pojadę zrobić betę .
Co do mojego poniedziałku na test to nie mam już wątpliwości ,ze mam swoje dwie kreski . Umawiać będę się na wizytę w poniedziałek.

Załączniki

• IMG_20250125_052412.jpg
    IMG_20250125_052412.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 100
reklama
Czy któraś z Was piła zioła ojca sroki nr 3? Zaczęłam je pić od początku tego cyklu i zastanawiam się czy faktycznie będą jakieś efekty 🤔

Ja nie, ale zawsze słyszałam dobre opinie 😀

Kochane którym się udało ogromne gratulacje! ❤️ tym którym się nie udało życzę powodzenia w dalszych cyklach i trzymam bardzo za was kciuki 🫶 powiedzcie czy styczniowe kreseczki będzie zmieniona tylko nazwa? Czy nowy wątek będzie?

Co miesiąc jest nowy wątek 🙂

Do góry