Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam już w necie różne historie włącznie z beta wychodząca dopiero w 2m więc chyba wszystko się może zdarzyć, takie sa czasem anomalie.Ale jest to możliwe żeby wczorajszy test jeszcze nie wykrył ciąży??? Zwłaszcza o takiej czułości... Obawiam się że przez stres okres mi się po prostu spóźni... Wolę się nie nakręcać....
Ja w 1-ej ciazy wlasnie myslalam ze okres dostawalam co chwile, a to byl sluz ciazowy hehehe. 3mam kciukiBrzuch boli mnie tak jak zawsze przed okresem, co chwilę biegam do toalety bo mam wrażenie, że przyszła @ a to ten śluz mnie zalewa... @ powinna przyjść dziś najpóźniej jutro, dziś jest 31dc.
Asica to dobry termin już zobaczysz ładnie bijące serduszko.Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?