reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ale jest to możliwe żeby wczorajszy test jeszcze nie wykrył ciąży??? Zwłaszcza o takiej czułości... Obawiam się że przez stres okres mi się po prostu spóźni... Wolę się nie nakręcać....

reklama
Ale jest to możliwe żeby wczorajszy test jeszcze nie wykrył ciąży??? Zwłaszcza o takiej czułości... Obawiam się że przez stres okres mi się po prostu spóźni... Wolę się nie nakręcać....
Czytałam już w necie różne historie włącznie z beta wychodząca dopiero w 2m więc chyba wszystko się może zdarzyć, takie sa czasem anomalie.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Brzuch boli mnie tak jak zawsze przed okresem, co chwilę biegam do toalety bo mam wrażenie, że przyszła @ a to ten śluz mnie zalewa... @ powinna przyjść dziś najpóźniej jutro, dziś jest 31dc.

Brzuch boli mnie tak jak zawsze przed okresem, co chwilę biegam do toalety bo mam wrażenie, że przyszła @ a to ten śluz mnie zalewa... @ powinna przyjść dziś najpóźniej jutro, dziś jest 31dc.
Ja w 1-ej ciazy wlasnie myslalam ze okres dostawalam co chwile, a to byl sluz ciazowy hehehe. 3mam kciuki

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Sylviaa ja tez słyszałam, ze taki sluz to ciazowy... niestety u mnie pojawia sie za kazdym razem kilka dni przed @. Oby u Ciebie oznaczal pozytywne wiesci!!! Kciuki ;)

Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?

Gratulacje dla wszystkich z dwiema kreseczkami! Ja w poniedziałek zrobię kolejny test, o ile wytrzymam do poniedziałku. A teraz mam pytanie wg om niby mam 7tydz alebz moimi cyklami to myślę że jakoś koło 5tyg jestem. Chciałam się zarejestrować do gina i okazało się że pierwszy wolny termin ma na 6pazdziernika. Chyba nie będzie za późno co? Żeby zrobić pierwsze wyniki itp. ?
Asica to dobry termin już zobaczysz ładnie bijące serduszko.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. U mnie dzisiaj 10dpo .brzuch mnie narazie nie boli,tylko troszkę bardziej piersi,ale to normalne przed @. Co do śluzu to też zauważyłam że jakby było go więcej,chwilami jest dużo chwilami troszkę. Poprostu czuje ze mam mokro hehe.no i widać na majtkach. Ja się dzisiaj pokusiłam na test,a pomyślałem sobie że może jednak coś pokaże. Moimi oczami widzę mega delikatny cień, ale znając życie mam zwidy,albo poprostu ten cień chcem widzieć. Jutro z rana powtarzam test a co mi tam najwyżej będzie biel vizira.hehe miłego dnia wam życzę.

reklama
Do góry