Oluska gratulacje [emoji3]
Aleksanrax ja również wróciłam od gina. Wszystko ok ale dostałam listę badań dla starających się. Chyba z 15. Czy Ty też masz taką listę ?
Albo któraś z Was miała ?
Co do ilości dzieci dla mnie jest najważniejsze, niezależnie jak duża jest rodzina, żeby była szczęśliwa, spędzała ze sobą czas, rozmawiała itp. I nam rodziny wielodzietne, które mogą być przykładem jak i rodziny posiadające jedno dziecko, które żyję nie ze sobą ale obok siebie. Wszystko zależy od ludzi i ich zaangażowania, nie od ilości osób w gospodarstwie domowym. Niemniej jednak 500+ jest, moim zdaniem, bardzo kiepskim pomysłem. W związku z kolejnymi zmianami dotyczącymi 6cio latków brakuje miejsc w przedszkolach i zamiast takie miejsca zapewnić to dają 500 aby zaraz wydać min 600 na prywatne przedszkole i biznes się kręci....a co więcej co mają powiedzieć rodziny z jednym dzieckiem, które nie mają plus 500 tylko minus 600. Ale przecież rząd nie dba o pracujące matki niestety ...
Sorki rozpisałem się ale tak jakoś mi poszło. Ja się martwię aby moje dziecko miało dostęp do żłobka/przedszkola w przyszłości bo teraz jest masakra ...
Napisane na SM-G7105 w aplikacji
Forum BabyBoom