reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oluska gratulacje [emoji3]

Aleksanrax ja również wróciłam od gina. Wszystko ok ale dostałam listę badań dla starających się. Chyba z 15. Czy Ty też masz taką listę ?
Albo któraś z Was miała ?

Co do ilości dzieci dla mnie jest najważniejsze, niezależnie jak duża jest rodzina, żeby była szczęśliwa, spędzała ze sobą czas, rozmawiała itp. I nam rodziny wielodzietne, które mogą być przykładem jak i rodziny posiadające jedno dziecko, które żyję nie ze sobą ale obok siebie. Wszystko zależy od ludzi i ich zaangażowania, nie od ilości osób w gospodarstwie domowym. Niemniej jednak 500+ jest, moim zdaniem, bardzo kiepskim pomysłem. W związku z kolejnymi zmianami dotyczącymi 6cio latków brakuje miejsc w przedszkolach i zamiast takie miejsca zapewnić to dają 500 aby zaraz wydać min 600 na prywatne przedszkole i biznes się kręci....a co więcej co mają powiedzieć rodziny z jednym dzieckiem, które nie mają plus 500 tylko minus 600. Ale przecież rząd nie dba o pracujące matki niestety ...
Sorki rozpisałem się ale tak jakoś mi poszło. Ja się martwię aby moje dziecko miało dostęp do żłobka/przedszkola w przyszłości bo teraz jest masakra ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się. Ja zawsze chciałam mieć trójeczkę, bo ja jestem jedna. Teraz gdy np. Rodzice są coraz starsi brakuje mi kogoś kto by współodczuwał ze mną i dzielił troski. Poza tym tak naprawdę czuję się samotna pod tym względem i obiecałam sobie, że na pewno będę miała co najmniej dwójkę. Że trójka dzieci to patologia - też się spotkałam z tym stwierdzeniem. Czwórka to już w ogóle kołtuństwo całkowite. Nie wiem kto śmie w ogóle oceniać innych, ile kto ma dzieci itd. Tak jak napisała któraś z Was powyżej - potem te nasze dzieci będą utrzymywać wygodnych, którzy się nie poświęcają. (Nie mówię tu broń Boże o tych, którzy nie mogą mieć dzieci). Nie wszyscy też chcą je mieć - i to też szanuję. Ale Ci, którzy są pierwsi do wydawania opinii o innych powinni się za przeproszeniem zamknąć. A więc: ROZMNAŻAJMY SIĘ:) :) :)

Ostatnia @ miałam 18.08. Cykle 29-30 dni więc termin najbliższej @ za dwa dni. Dlatego nie przejmuje się ze kreska taka słaba. Najważniejsze żeby ciemniała.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ost @ mialam 20/08 i cykl 31 dniowy...teraz mam dostac w pon-wt
Az sie boje....owulka byla 16dc .....
Nic nie czuje,poza dziwnym niewielkim bolem pod pachami tam gdzie sa wezly chlonne. Niekiedy popika jajnik i to wszystko.
Jesc - jem duzo jak zawsze przed okresem. I zachcianki na gazowane tez sa - jak zwykle przed okresem

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Mnie dziwily moje temperatury około 37 stopni. I popołudniami jak wracałam z pracy od kilku dni pobolewal mnie brzuch. Ale nie przypisywalam tego do ciąży tylko raczej uważałam, że za bardzo się wczuwam i wyszukuje objawów.
Carmen koło soboty będziesz testować? Trzymam kciuki &&&

Oluśka cudowna nowina. Ależ szczęśliwy ten wrzesień. Gratuluję i tak są te wymarzone II:-)
A w jakich dniach boboseksy?

Lux oo Twój chłopak cudnie rośnie. Aż miło czytać :-D

Siwa trzymam kciuki. I wracaj szybko. Całuję

Iza główka do góry cycki do przodu :p będzie dobrze

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia bobosexy były codziennie od 7 do 16 dnia cyklu. W jeden z dni nawet dwa razy. Mój mąż był bardzo zdeterminowany. I już od 11 dc po każdym seksie świeca przez kilka minut. Wzięłam przykład z Salatki, która też miała tak obstawiony cykl i zaszła w pierwszym [emoji5] więc coś w tym jest polecam[emoji6]

reklama
Oluśka to teraz mnie pocieszyć kochana :-) U mnie też codziennie przez 5 dni i zadek do góry po..... A potem wszędzie wyczytałam że codziennym seksem można obniżyć szansę na ciążę. Może i mnie się uda:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry