reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Oluska gratulacje [emoji3]

Aleksanrax ja również wróciłam od gina. Wszystko ok ale dostałam listę badań dla starających się. Chyba z 15. Czy Ty też masz taką listę ?
Albo któraś z Was miała ?

Co do ilości dzieci dla mnie jest najważniejsze, niezależnie jak duża jest rodzina, żeby była szczęśliwa, spędzała ze sobą czas, rozmawiała itp. I nam rodziny wielodzietne, które mogą być przykładem jak i rodziny posiadające jedno dziecko, które żyję nie ze sobą ale obok siebie. Wszystko zależy od ludzi i ich zaangażowania, nie od ilości osób w gospodarstwie domowym. Niemniej jednak 500+ jest, moim zdaniem, bardzo kiepskim pomysłem. W związku z kolejnymi zmianami dotyczącymi 6cio latków brakuje miejsc w przedszkolach i zamiast takie miejsca zapewnić to dają 500 aby zaraz wydać min 600 na prywatne przedszkole i biznes się kręci....a co więcej co mają powiedzieć rodziny z jednym dzieckiem, które nie mają plus 500 tylko minus 600. Ale przecież rząd nie dba o pracujące matki niestety ...
Sorki rozpisałem się ale tak jakoś mi poszło. Ja się martwię aby moje dziecko miało dostęp do żłobka/przedszkola w przyszłości bo teraz jest masakra ...

Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się. Ja zawsze chciałam mieć trójeczkę, bo ja jestem jedna. Teraz gdy np. Rodzice są coraz starsi brakuje mi kogoś kto by współodczuwał ze mną i dzielił troski. Poza tym tak naprawdę czuję się samotna pod tym względem i obiecałam sobie, że na pewno będę miała co najmniej dwójkę. Że trójka dzieci to patologia - też się spotkałam z tym stwierdzeniem. Czwórka to już w ogóle kołtuństwo całkowite. Nie wiem kto śmie w ogóle oceniać innych, ile kto ma dzieci itd. Tak jak napisała któraś z Was powyżej - potem te nasze dzieci będą utrzymywać wygodnych, którzy się nie poświęcają. (Nie mówię tu broń Boże o tych, którzy nie mogą mieć dzieci). Nie wszyscy też chcą je mieć - i to też szanuję. Ale Ci, którzy są pierwsi do wydawania opinii o innych powinni się za przeproszeniem zamknąć. A więc: ROZMNAŻAJMY SIĘ:) :) :)

Ostatnia @ miałam 18.08. Cykle 29-30 dni więc termin najbliższej @ za dwa dni. Dlatego nie przejmuje się ze kreska taka słaba. Najważniejsze żeby ciemniała.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ost @ mialam 20/08 i cykl 31 dniowy...teraz mam dostac w pon-wt
Az sie boje....owulka byla 16dc .....
Nic nie czuje,poza dziwnym niewielkim bolem pod pachami tam gdzie sa wezly chlonne. Niekiedy popika jajnik i to wszystko.
Jesc - jem duzo jak zawsze przed okresem. I zachcianki na gazowane tez sa - jak zwykle przed okresem

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Mnie dziwily moje temperatury około 37 stopni. I popołudniami jak wracałam z pracy od kilku dni pobolewal mnie brzuch. Ale nie przypisywalam tego do ciąży tylko raczej uważałam, że za bardzo się wczuwam i wyszukuje objawów.
Carmen koło soboty będziesz testować? Trzymam kciuki &&&

Oluśka cudowna nowina. Ależ szczęśliwy ten wrzesień. Gratuluję i tak są te wymarzone II:-)
A w jakich dniach boboseksy?

Lux oo Twój chłopak cudnie rośnie. Aż miło czytać :-D

Siwa trzymam kciuki. I wracaj szybko. Całuję

Iza główka do góry cycki do przodu :p będzie dobrze

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Vanilia bobosexy były codziennie od 7 do 16 dnia cyklu. W jeden z dni nawet dwa razy. Mój mąż był bardzo zdeterminowany. I już od 11 dc po każdym seksie świeca przez kilka minut. Wzięłam przykład z Salatki, która też miała tak obstawiony cykl i zaszła w pierwszym [emoji5] więc coś w tym jest polecam[emoji6]

reklama
Oluśka to teraz mnie pocieszyć kochana :-) U mnie też codziennie przez 5 dni i zadek do góry po..... A potem wszędzie wyczytałam że codziennym seksem można obniżyć szansę na ciążę. Może i mnie się uda:-D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry