reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mnie dziwily moje temperatury około 37 stopni. I popołudniami jak wracałam z pracy od kilku dni pobolewal mnie brzuch. Ale nie przypisywalam tego do ciąży tylko raczej uważałam, że za bardzo się wczuwam i wyszukuje objawów.
Carmen koło soboty będziesz testować? Trzymam kciuki &&&
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Moze w sobote,moze we wtorek.... zobacze hehe
Ja temp po przebudzeniu mam 36,90 ale nie czuje sie ciazowo. Raczej okresowo [emoji3][emoji3]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Lux super nowina :D Ty wydajesz się taka szalona, to synuś też spokojny nie będzie ;p
Siwa trzymaj się kochana i wracaj szybko !
Dżoł, Iza - nie tracimy nadziei !

U mnie dzisiaj 9dpo i czym bliżej terminu @,tracę nadzieję na powodzenie. Nie wiem tak jakoś dzisiaj mnie naszło.
Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przejmuj się. Ja też tak mam do tego pojawił się 2 problem. Dzień po owulacji mój mąż nie był w stanie dojść i tak jest do dzisiaj....już 5 dzień. Nie wiem co jest grane, nigdy tak nie miał, normalnie opada mu w trakcie i koniec [emoji21] dramat bo nie wiem co dalej. Czy to może mieć związek z L-karnityną którą ostatnio bierze z macą???

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Przemęczenie ? L-karnityna nie powinna tak oddziaływać

Carmen tym że ciażowo się nie czujesz nic się nie przejmuj to normalne na tym etapie. Wszystko przez Tobą [emoji5]
Vanilia ja też tak słyszałam, ale w pierwszym cyklu chcieliśmy tak spróbować skoro Sałatce w ten sposób wyszło. W drugim cyklu mówiłam mężowi ze będziemy co drugi dzień żeby próbować różnymi sposobami[emoji5] mam nadzieję ze test mnie nie oszukał i nie będzie drugiego cyklu staran[emoji5]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry