reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
A ja ci GRATULUJE!!!!! [emoji8]Zobacz załącznik 773056
Dzisiaj znów cienie cieni. Dwa zrobiłam.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Katka12
Jestem w szoku....ja staram się 2 lata, od roku chodzę do lekarza i nie lecił mi ŻADNYCH badań oprócz tych u niego przy każdej wizycie. Teraz dopiero na listopad chce żeby mi sprawdzić droznosc jajowodow i w związku z tym mam zrobić badania w kierunku chlamydii [emoji53] a to jest podobno najlepszy lekarz w swojej dziedzinie na naszym terenieAle są, cudownie [emoji1] myślę, że możesz się smialo cieszyć.
Aleksandrax u mnie też usg jajników, piersi, tarczycy było wczoraj (morfologie etc robiłam w grudniu). Do tego kartka 'gotowiec' z kosmiczna ilością badań do zrobienia dla starających się. Badania sa bardzo wazne ale taka ilosc. Ten gin jest właścicielem przychodni i się zastanawiam czy nie chce naciągnąć bo oczywiście wszystko mogę zrobić w jego przychodni itp.
Jak to u Was dziewczyny jest z zaleceniami od ginow dla starających ?
Napisane na SM-G7105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Aleksandrax
To może pójdź też do kogoś innego i zobaczysz co Ci powie.Jestem w szoku....ja staram się 2 lata, od roku chodzę do lekarza i nie lecił mi ŻADNYCH badań oprócz tych u niego przy każdej wizycie. Teraz dopiero na listopad chce żeby mi sprawdzić droznosc jajowodow i w związku z tym mam zrobić badania w kierunku chlamydii [emoji53] a to jest podobno najlepszy lekarz w swojej dziedzinie na naszym terenie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
zapmarta
Karolkowa mama
Cześć dziewczyny,
oluska88 -gratulacje, leć do majówek i rozgość się tam.
kartka12- ja się staram dopiero 3 miesiące, ale ginka już mi zleciła badania. Po zebraniu wywiadu i ustaleniu, że skraca mi się II faza cyklu. Miałam zlecone hormony, wit d, żelazo, ferrytyne, usg tv (ale mam zrobić w 9dc).
Oczywiście zleciła suplementację dla mnie i męża.
czasem problem tkwi w szczególe i warto to sprawdzić. To niczemu nie przeszkadza, a pomóc może.
ja dziś 27 dc, tak więc czekam na @. Cykle mam 26-27 dniowe. Wczoraj testowałam i d... blada.
oluska88 -gratulacje, leć do majówek i rozgość się tam.
kartka12- ja się staram dopiero 3 miesiące, ale ginka już mi zleciła badania. Po zebraniu wywiadu i ustaleniu, że skraca mi się II faza cyklu. Miałam zlecone hormony, wit d, żelazo, ferrytyne, usg tv (ale mam zrobić w 9dc).
Oczywiście zleciła suplementację dla mnie i męża.
czasem problem tkwi w szczególe i warto to sprawdzić. To niczemu nie przeszkadza, a pomóc może.
ja dziś 27 dc, tak więc czekam na @. Cykle mam 26-27 dniowe. Wczoraj testowałam i d... blada.
oluska88
Emsi ja w pierszej ciąży starałam się 8 mc, po 6 nieudanych cyklach poszłam się przebadac i gin kompletnie nic mi nie zlecił, a w 8 zaszlam[emoji5]
Hajmal chętnie poszlabym szybciej do gina, ale za piersze wizytę na pewno sporo zapłacę bo on jest drogi i nie chce wydawać kasy jak i tak przed 6 tyg. nic nie widać. Jeśli nie wytrzymam to musi być chociaż 6 tyg i 4dni. Tak byłam na pierwszej wizycie w pierwszej ciąży i było serduszko.
Hajmal chętnie poszlabym szybciej do gina, ale za piersze wizytę na pewno sporo zapłacę bo on jest drogi i nie chce wydawać kasy jak i tak przed 6 tyg. nic nie widać. Jeśli nie wytrzymam to musi być chociaż 6 tyg i 4dni. Tak byłam na pierwszej wizycie w pierwszej ciąży i było serduszko.
Mikaduchna
Cześć
Dzieje się coś dziwnego... Wczoraj zrobiłam test firmy pink o czułości 10 i jak byk wyszła 1 kreska, dziś zamiast @ leje się ze mnie mleczny śluz... Jak do piątku @ się nie pojawi do lecę na bete
Trzymam kciuki - jest śluz, jest nadzieja
reklama
oluska88