reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Heeeej. Ło ludzie jak ja się ostatnio nie wysypiam......o_O

Dziewczyny na ból gardła roztwór wody i wody utlenionej i płukać. Czyni cuda. Tak samo jak boli ucho tez woda utleniona. Ma cudowne zastosowanie i wyciągneła mnie nie raz z mega infekcji. Mój tata pijąc wodę utlenioną, oczywiście w odpowiednich proporcjach wyleczył się z astmy.

Katie Witaj witaj:-D
To dzis po pracy spróbuję, bo wczoraj woda z solą nic nie dała:/

reklama
Są życzy na ktor
a który dzisiaj dzień cyklu ? Ja 33 dc jutro (ostatnie 26-27 dni) i też ciąży brak.... Też się boję, że jak taak dalej pójdzie to nie zdążę w czasie urlopu :)
35dc już zaczynam się denerwować. Jak dzisiaj nie dostanę to pobiję swój rekord. I jak ja mam zajść jak nawet cyklu regularnego nie mam. Teraz kupuję sobie Inofem.

Nie chodzi o wysikana jedna kreskę, tylko o to, że suką mnie zwolniła. Co prawda idę właśnie do prawnika. Nie łudzę się, że nagle we wrześniu zaskoczę, a to ostatni cykl. Do póki nie znajdę pracy, wstrzymujemy starania :(

reklama
Ja juz po kontroli. Wszystko jest cacy :) lekarka powiedziala, ze nie ma przeciwskazan aby od razu zaczac starania jesli chcemy.
Dodatkowo przysluguje mi ekstra USG w 7tc przez to, ze stracilam ciaze (normalnie pierwsze USG jest w 10tc).

Chociaz tyle dobrych wiesci bo z rana tak mnie wku*wil moj chlop, ze mial szczescie, ze sie spieszylam na kontrole bo inaczej jego zwloki znalazlyby sie w wieczornych wiadomosciach [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry