reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dooooopa :(

Super ze wszystko dobrze!! A na te pojedyncze krwawienia co powiedziala?
Po badaniu dalo sie stwierdzic jaki etap cyklu teraz masz? Owulacje, czy moze blisko @?

Jak nie bedzie szczesliwy? - przecież jestemy umowione na maj! ;)

Powiedziala, ze sa absolutnie normalne i czesto sie zdarzaja.

Aktualnie mam 3 dzien okresu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wróciłam od prawnika. Mówi, że spokojnie mogę składać wniosek do sądu, moje ryzyko jest minimalne, bo wypowiedzenie jest do doopy ;)
Tylko teraz muszę podjąć decyzje czy chce czy nie chce :( a ja taka niezdecydowana że drugiej takiej osoby na świecie nie ma. Trochę się boję, w sumie nie wiem czego.
Mogę znaleźć pracę i wtedy zmienić pozew z przywrócenia do pracy na odszkodowanie.
Walczyć czy nie ? Kokosów nie dostanę, ale chodzi o zasady, nie?

Wróciłam od prawnika. Mówi, że spokojnie mogę składać wniosek do sądu, moje ryzyko jest minimalne, bo wypowiedzenie jest do doopy ;)
Tylko teraz muszę podjąć decyzje czy chce czy nie chce :( a ja taka niezdecydowana że drugiej takiej osoby na świecie nie ma. Trochę się boję, w sumie nie wiem czego.
Mogę znaleźć pracę i wtedy zmienić pozew z przywrócenia do pracy na odszkodowanie.
Składaj! tak, chodzi o zasady, zeby babie głupiej pokazać, że tak się nie pogrywa. A ty spokojnie sobie w miedzyczasie szukaj pracy. Super że szybko wzielas sprawy w swoje rece i poszlas do prawnika! ja nawet nie wiedzialabym jak to załatwić... Płaci się za prawnika z góry, za poradę, czy jak to jest?

Walcz. Nawet nie chodzi o kase ale o utracie nosa tej babie. Potraktowala Cie okropnie! Nie odpuszczaj jej bo sie bedzie czuc bezkarna i z kazda nastepna pracownica bedzie robic tak samo.

Ja tam jak mi cos nie pasuje to bez ogrodek pisze skargi i tylko same korzysci z tego mialam. Oczywiscie skarga to nie pozew ale chodzi mi o to, ze nie wolno dawac traktowac sie jak smiecia i trzeba walczyc o szacunek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Umówiłam się, pogadałam i zapłaciłam. Mam dzwonić jak zdecyduje się na pozew. Sama nie chce pisać, żeby uniknąć błędów. Jak napisze to wtedy też płacę, ale nie wiem ile. Może ze stówkę, raczej nie więcej.

Umówiłam się, pogadałam i zapłaciłam. Mam dzwonić jak zdecyduje się na pozew. Sama nie chce pisać, żeby uniknąć błędów. Jak napisze to wtedy też płacę, ale nie wiem ile. Może ze stówkę, raczej nie więcej.
Powodzenia,
W życiu trzeba waczyc o swoje.
Życzę Ci żebyś szybciutko znalazła super pracę :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez chce sie tu dopisac :)
Carmen 2 cykl staran o drugie dziecko
Wiek 30 lat

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk
Bardzo proszę :) a kiedy najblizszy termin @?

kacha10, zobacz masz rezerwacje zapisaną na maj! :p

upload_2016-8-23_10-29-9.png

Załączniki

• upload_2016-8-23_10-29-9.png
    upload_2016-8-23_10-29-9.png
    35,2 KB · Wyświetleń: 164
  • upload_2016-8-23_10-29-34.png
    upload_2016-8-23_10-29-34.png
    35,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Bardzo proszę :) a kiedy najblizszy termin @?

kacha10, zobacz masz rezerwacje zapisaną na maj! [emoji14]

Zobacz załącznik 769161
2cykl mi sie zczal w sobote...jeszcze mam troszke okresu a natepny powinien byc za 28-31 dni Bo bralam anty i wiesz [emoji16][emoji16] jeszcze wszystko do rozszyfrowania.[emoji5]

Inviato dal mio ALE-L21 utilizzando Tapatalk

Do góry