reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sałatka, ja też w 5 tygodniu widziałam tylko pęcherzyk. W 6t i 1d zarodek miał już 3.7 mm i serduszko było widoczne. Wybierz się na wizytę za tydzień. A wiadomo skąd te plamienia? Masz jakieś leki na podtrzymanie ciąży?
Kazał tylko brać kwas i nospe... Nie odpowiedział skąd te plemienia. Powiedzial ze on nie widzi skąd to mogloby byc

reklama
MeganU mnie waha się między 28-30 dni, więc gdybym zatestowała w niedzielę to by był jakiś 26 dc.
Czekam witaj i powodzenia:-) :)

:-Dhahaha poobcierana pitka to niesprawna pitka.....hehe Kacha upomnij m żeby był delikatniejszy:cool2:

Wróciłam z pracy, zostawiłam telefon:angry: nie wiem czy coś mnie nie bierze bo krzyże mnie przeokropnie bolą. Chyba wezmę aspirynę i do łóżka.
Ja własnie tak mysle ze postaram sie wytrwać chociaż do 28 dc a jak nie to chociaż 27:D zeby potem sie nie dołować jak bedzie jedna kreska[emoji14]chyba ze małpa wczesniej mnie zaskoczy[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

dobry wieczór
ja dziś mam mega wzdęcia i rozwolnienie:(
poza tym w pracy chyba 200% normy wyrobiłam masakra:( nie wiem ile tak pociągn e a przede mną nawał obowiązków i ciężki wrzesień-październik-listopad.
Jutro mam gina na 9.15 rano - bez usg, tylko wizyta. poproszę o skierowanie na badania.
USG w środę o 16.15

Czesc dziewczyny u mnie @ sie nie pojawila wiec chyba moge miec juz pewnosc co do ciazy, jednak musze czekac jeszcze prawie 2 tyg na mojego gin bo jest na urlopie :(
ja idę jutro a mijają 3 tygodnie od testu ciążowego więc spokojnie... wszystko jest do wytrzymania:)

Anulka gratulacje!
bertha ja chyba mam 34 dniowy cykl. W 29 i 31 test negatywny więc ciąży nie ma a na okres dalej czekam. Popsuło mi to wszystkie plany bo teraz na pewno nie zdążę z owulacją w czasie urlopu i nie wiem jak to będzie z przytulankami :(
Ja podczas 7dni w Grecji 4 miałam okres:( owulację musiałam mieć tuż PO URLOPIE jak już pracowałam, ale jak widać nie przeszkodziło to w zafasolkowaniu:) więc głowa do góry:)

dziewczyny jak myslicie czekac na swojego gina dwa tyg czy isc do innego na pierwsza wizyte?
to zależy, jak wolałam poczekać na serduszko...

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...
trzymaj się kochana

Dobra...mam l4 do piątku. ..
Masakra jak mnie to gardło zaczęło boleć próbowałam spać ale nic z tego :-(
Zrobię sobie milion różnych płukanek i spróbuje zasnąć masakra :-(
ja już 3 tygodnie kicham mam chrypkę i kaszel ale wodą z solą nie płukałam może spróbuję

hej jestem tu nowa. obserwuje Was od jakiegos czasu i postanowilam dolaczyc. mam nadzieje ze mnie przyjmiecie :-)

witaj:)

dobry wieczór
ja dziś mam mega wzdęcia i rozwolnienie:(
poza tym w pracy chyba 200% normy wyrobiłam masakra:( nie wiem ile tak pociągn e a przede mną nawał obowiązków i ciężki wrzesień-październik-listopad.
Jutro mam gina na 9.15 rano - bez usg, tylko wizyta. poproszę o skierowanie na badania.
USG w środę o 16.15

ja idę jutro a mijają 3 tygodnie od testu ciążowego więc spokojnie... wszystko jest do wytrzymania:)

Ja podczas 7dni w Grecji 4 miałam okres:( owulację musiałam mieć tuż PO URLOPIE jak już pracowałam, ale jak widać nie przeszkodziło to w zafasolkowaniu:) więc głowa do góry:)

to zależy, jak wolałam poczekać na serduszko...

trzymaj się kochana

ja już 3 tygodnie kicham mam chrypkę i kaszel ale wodą z solą nie płukałam może spróbuję

witaj:)
Oj znam to 200% normy. Na szczescie powoli bedzie konczyl sie sezon turystyczny :) i wreszcie weekendy bede miala luzniejsze :)

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

66,8kg ---> 63,0kg ---> 52kg

Oj znam to 200% normy. Na szczescie powoli bedzie konczyl sie sezon turystyczny :) i wreszcie weekendy bede miala luzniejsze :)

u nas raczej nie ma czasu gdy jest luźniej, bo nawet w wakacje jak są urlopy to ktoś musi robić za tych których nie ma:) a ja zarządzam ludźmi i odpowiadam za sprzedaż i promocje więc już wogóle mam robotę non-stop:p

reklama
u nas raczej nie ma czasu gdy jest luźniej, bo nawet w wakacje jak są urlopy to ktoś musi robić za tych których nie ma:) a ja zarządzam ludźmi i odpowiadam za sprzedaż i promocje więc już wogóle mam robotę non-stop:p
U mnie robota jest calu czas ale sezon turystyczny to po prostu zapie*dol. Szkoda, ze najwiecej pacy mam akurat latem, az mam ochote przeprowadzc sie do kurortu narciarskiego [emoji16] tam latem najmniej pracy :)

Do góry