reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny :-)
Staram się Was nadrobić ale zostało mi jeszcze ok 50 stron! ;-)
Cały czas trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&& :-)
Gratuluję tym, które zobaczyły dwie kreseczki na teście :-) (tak jak ja kilka tygodni temu ;-) )
U mnie już powoli zaczyna się 10 tc, fasolka rośnie zdrowo <3
Pozdrawiam :-)

reklama
Anulka gratulacje!
bertha ja chyba mam 34 dniowy cykl. W 29 i 31 test negatywny więc ciąży nie ma a na okres dalej czekam. Popsuło mi to wszystkie plany bo teraz na pewno nie zdążę z owulacją w czasie urlopu i nie wiem jak to będzie z przytulankami :(
Anulka gratulacje!
bertha ja chyba mam 34 dniowy cykl. W 29 i 31 test negatywny więc ciąży nie ma a na okres dalej czekam. Popsuło mi to wszystkie plany bo teraz na pewno nie zdążę z owulacją w czasie urlopu i nie wiem jak to będzie z przytulankami :(
a który dzisiaj dzień cyklu ? Ja 33 dc jutro (ostatnie 26-27 dni) i też ciąży brak.... Też się boję, że jak taak dalej pójdzie to nie zdążę w czasie urlopu :)

Witam jestem tu nowa ☺ od poczatku lipaca staramy sie o dzidzi. Poki co bez wspomagaczy itp. Cykle nieregularne, kiedys nawet z powodu duzej ilosci torbieli na jajnikach podejrzenie pco. Ale niepotwierdzone uff.. pstatnio u gina bylam prawie rok temu i nic sie nie dzialo wiec nie wiem jak to tam w srodku wyglada ☺ w lipcu owu raczej nie wystapila bo starania byly a okres przyszedl lub tez cos tam nie zadzialalo.. coz trudno. Sierpien nowe nadzieje ☺
Wiesz mogła być, wcale nie musiało dojść od razu do zapłodnienia ... :)
W ogóle to cześć ;)

reklama
Heeeej. Ło ludzie jak ja się ostatnio nie wysypiam......o_O

Dziewczyny na ból gardła roztwór wody i wody utlenionej i płukać. Czyni cuda. Tak samo jak boli ucho tez woda utleniona. Ma cudowne zastosowanie i wyciągneła mnie nie raz z mega infekcji. Mój tata pijąc wodę utlenioną, oczywiście w odpowiednich proporcjach wyleczył się z astmy.

Katie Witaj witaj:-D

Do góry