reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja juz po wizycie na ip... Fajowo mi sie wakacje zaczely... Zaczelam plamic i boli mnie brzuch... Jechałam na pogotowie z mysla ze juz po wszystkim... Ale nie. Ciaza 5 tyg. Nic kompletnie nie widac... Ale ciaza sie trzyma... Mam brać 3xnospe i uważać na siebie jak na jajo... Po prostu super...

Musisz teraz o siebie i fasolke dbać. Dużo leżeć, spać bo podczas snu organizm najlepiej się regeneruje i staraj się o tym nie myśleć choć wiem jakie to jest trudne bo sama przelezalam 3 miesiące swojej ciąży. Ale jak mus to mus.
Dobra...mam l4 do piątku. ..
Masakra jak mnie to gardło zaczęło boleć próbowałam spać ale nic z tego :-(
Zrobię sobie milion różnych płukanek i spróbuje zasnąć masakra :-(
Mi lekarz zalecal płukanie wodą z szałwią i inhalacje z amolu

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
agnesis współczuje Ci. Ja też się boję o swoją pracę. Chociaż jak uda się zajść to raczej wracać tutaj nie będę chciała. Jeśli przyjdzie mi szukać nowej pracy zanim zaciążę to też starania raczej będą wstrzymane, nie wiem czy na zawsze.
A tak w ogóle to dosyć już mam tych starań. U mnie ten cykl też raczej szczęśliwy nie będzie. W ogóle ten cykl jakiś inny niż ostatnie, jakiś nie do przewidzenia. Zastanawiam się czy owulka już była a może trafił się jakiś bezowulacyjny.Dziś 15 dc., bobosexy były 9,11,12,13 i 14 dc i chyba na tym koniec. Nie mamy już chęci i siły, a ja to w ogóle nawet nie jestem w stanie się podniecić.Mój m jest zdołowany, że po raz trzeci z rzędu nie miałam orgazmu (pierwszy raz mamy taką sytuację więc chyba faktycznie już bokiem mi te starania wychodzą). W tym cyklu tez nieźle nerwowa jestem, mam dołki a to nie sprzyja zajściu. A w sobotę chyba idę wyrwać zęba.

agnesis współczuje Ci. Ja też się boję o swoją pracę. Chociaż jak uda się zajść to raczej wracać tutaj nie będę chciała. Jeśli przyjdzie mi szukać nowej pracy zanim zaciążę to też starania raczej będą wstrzymane, nie wiem czy na zawsze.
A tak w ogóle to dosyć już mam tych starań. U mnie ten cykl też raczej szczęśliwy nie będzie. W ogóle ten cykl jakiś inny niż ostatnie, jakiś nie do przewidzenia. Zastanawiam się czy owulka już była a może trafił się jakiś bezowulacyjny.Dziś 15 dc., bobosexy były 9,11,12,13 i 14 dc i chyba na tym koniec. Nie mamy już chęci i siły, a ja to w ogóle nawet nie jestem w stanie się podniecić.Mój m jest zdołowany, że po raz trzeci z rzędu nie miałam orgazmu (pierwszy raz mamy taką sytuację więc chyba faktycznie już bokiem mi te starania wychodzą). W tym cyklu tez nieźle nerwowa jestem, mam dołki a to nie sprzyja zajściu. A w sobotę chyba idę wyrwać zęba.
Czasem trzeba sobie jeden cykl odpuścić żeby nie zwariować i dac sobie trochę odetchnąć żeby seks był przyjemnością a nie przymusem

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
U

Agnesis- współczuję. Ta twoja szefowa...oby ją posrało. [emoji14] Walcz o swoje !! Ja przed zajściem w pierwszą ciążę też straciłam pracę, a raczej wszyscy pracownicy mojej firmy. Szef sprzedał nieruchomości, co się dało przepisał na żonę i zwiał...do teraz nie odzyskaliśmy niewypłaconej pensji...szkoda gadać. Sąd pracy, prokuratura, uruchomiliśmy wszystko i wszystko zdechło. W końcu się poddaliśmy, ale ty tego nie rób. Po latach żałuję, że odpuściłam.

Nie chodzi o wysikana jedna kreskę, tylko o to, że suką mnie zwolniła. Co prawda idę właśnie do prawnika. Nie łudzę się, że nagle we wrześniu zaskoczę, a to ostatni cykl. Do póki nie znajdę pracy, wstrzymujemy starania :(
dooooopa :(

Ja juz po kontroli. Wszystko jest cacy :) lekarka powiedziala, ze nie ma przeciwskazan aby od razu zaczac starania jesli chcemy.
Dodatkowo przysluguje mi ekstra USG w 7tc przez to, ze stracilam ciaze (normalnie pierwsze USG jest w 10tc).

Chociaz tyle dobrych wiesci bo z rana tak mnie wku*wil moj chlop, ze mial szczescie, ze sie spieszylam na kontrole bo inaczej jego zwloki znalazlyby sie w wieczornych wiadomosciach [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze wszystko dobrze!! A na te pojedyncze krwawienia co powiedziala?
Po badaniu dalo sie stwierdzic jaki etap cyklu teraz masz? Owulacje, czy moze blisko @?

A tak w ogóle to dosyć już mam tych starań. U mnie ten cykl też raczej szczęśliwy nie będzie. W ogóle ten cykl jakiś inny niż ostatnie, jakiś nie do przewidzenia. Zastanawiam się czy owulka już była a może trafił się jakiś bezowulacyjny.Dziś 15 dc., bobosexy były 9,11,12,13 i 14 dc i chyba na tym koniec.
Jak nie bedzie szczesliwy? - przecież jestemy umowione na maj! ;)

Ostatnia edycja:
Czy ktos sie chce dopisac?
upload_2016-8-23_9-49-28.png

Załączniki

• upload_2016-8-23_9-49-28.png
    upload_2016-8-23_9-49-28.png
    32,3 KB · Wyświetleń: 202
Rozpuszczalna u mnie we wrześniu zmienia się kierownik , niestety jest to nieciekawy człowiek bo kiedyś był już tu kierownikiem i fajnie nie było, zależało mi aby do tego czasu zajść ale niestety nie jest to takie proste. Staram się już 8 cykl i trochę zmęczona już tym jestem. W dodatku jeszcze przeżywam utraconą ciążę mimo że upłynęło 10 miesięcy.Koleżanka z pracy jest w ciąży (zaszła w wieku 40 l. nie myśląc o tym nawet) i to też mnie dołuje. Ona cieszy się, co prawda kiepsko się czuje, ale przeżywa usg, mówi jak rośnie dzidzia, wszyscy wokoło z nią o tym rozmawiają, ja to rozumiem ale u niej radość a u mnie jest rozpacz i pytanie dlaczego moje dziecko musiało tak skończyć. Jestem w ogóle psychicznie zmęczona bo cały czas ostatnio wszystko idzie nie tak. Więc ja chyba też za nie długo zrobię wypad z tej tabelki.

reklama
Do góry