reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, u mnie dzisiaj 33 dc (norma 29), nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, wynik wieczorem albo jutro rano...oszaleje...
Brzuch nadal boli, jedynie co jest dziwne to dużo śluzu, zawsze po owu to miałam bardzo sucho aż do @
Pozdrawiam :-)

reklama
Ja sie dzis obudziałam o 4 nad ranem,nie wiem czy mi sie śniło czy coś, że beta spada :( dziewczyny czy po starcie można przejśc przez ciąże jakoś normalnie ?
Zrobie dziś przyrost bo ostatnio mówiłam sobie, że jest ok nie badałam tydzień, a okazało, ze sie wszpitalu jak zaczęłam plamić że to @ :O a beta spadłą do 9, nawet nie wiem kiedy.....

czy ten Inofem mogę brać nawet jak nie mam żadnej przypadłości i niby wszytko książkowo? od tego cyklu zaczęłam brać femibion clasic i oeparol, może bym dołożyła jeszcze ten inofem, tylko nie wiem czy mogę...to tylko suplement ale nie chcę przesadzić.

Możesz brać. Lepszy jest femibion 1 niz Classic. Ma formę metylowa kwasu foliowego i Costam jeszcze ma innego, teraz nie pamietam.
Nadwyżki kwasu foliowego sie wysikuje wiec jest ok. Ja mam np mutacje genu MTHFR i mam zalecone kwasu foliowego 15mg. A normalny folik ma 0,4 mg. Wiec biorąc kilka wiecej dawek to nic :)

Moze te 2 przytulanka wystarcza.. :) u mnie to nie wiem kiedy do końca była owu, czy juz była, przytulanek zakładam ze juz nie bedzie wiec tez mało ale moze akurat relaks wakacyjny pomoże.

Witajcie. Wracam do Was jak bumerang. Bralyscie miositogyn i clo jednoczesnie? Po clo zaszlam 2 razy i 2 razy poronilam. Saszetek nigdy nie pilam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol, tak mi przykro :(
Ten miositogyn to chyba podobne cos do inofem. Ma tez w składzie inozytol.
Ja pijam inofem ale tylko jak pamietam. Jak raz jeden miałam clo to chyba akurat nie piłam.

Możesz brać. Lepszy jest femibion 1 niz Classic. Ma formę metylowa kwasu foliowego i Costam jeszcze ma innego, teraz nie pamietam.
Nadwyżki kwasu foliowego sie wysikuje wiec jest ok. Ja mam np mutacje genu MTHFR i mam zalecone kwasu foliowego 15mg. A normalny folik ma 0,4 mg. Wiec biorąc kilka wiecej dawek to nic :)

Moze te 2 przytulanka wystarcza.. :) u mnie to nie wiem kiedy do końca była owu, czy juz była, przytulanek zakładam ze juz nie bedzie wiec tez mało ale moze akurat relaks wakacyjny pomoże.
skończę ten classic i kupię femibion 1. Zaopatrzę się też w ten infoem. Pijesz cały cykl ten roztwór czy tylko w wybranych fazach cyklu?

Hej, u mnie dzisiaj 33 dc (norma 29), nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, wynik wieczorem albo jutro rano...oszaleje...
Brzuch nadal boli, jedynie co jest dziwne to dużo śluzu, zawsze po owu to miałam bardzo sucho aż do @
Pozdrawiam :-)

Tzrymam kciuki! Mysle ze bedzie pozytyw! Ze tez nie siknelas! :) my tu umieramy z ciekawości ;)

reklama
Do góry