reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, u mnie dzisiaj 33 dc (norma 29), nie wytrzymałam i poszłam rano na betę, wynik wieczorem albo jutro rano...oszaleje...
Brzuch nadal boli, jedynie co jest dziwne to dużo śluzu, zawsze po owu to miałam bardzo sucho aż do @
Pozdrawiam :-)
Zaciskam kciuki, aż do czerwoności!!!

reklama
A ja dla odmiany, jak wszyscy bete robią, to ja dziś progesteron.
Wynik 19,8ng/ml, a w tamtym cyklu, sprawdziłam dokładnie, było 18,2
Ciekawe czy mają jakieś znaczenie różnice. Bo oba badania 7dpo.
A normy maja wpisane dla fazy lutealnej 1,2-15,9

Ostatnia edycja:
Witajcie
Dziś dostałam telefon że we wtorek mam usg i badanie krwi, także nadchodzi chwila prawdy co z tym moim maleństwem które rosło mimo tego że nie jest to możliwe bez pęcherzyka żoltkowego. Nadal sucho zero plamień, zrobiłam test ciążowy i kreska testowa po sekundzie juz ciemniejsza od kontrolnej, nic juz nie rozumiem:(

Marbia staraj się o tym nie myśleć, trzymam kciuki, że będzie wszystko ok!

Pytanie: czy korzysta któraś z testów owu zakupionych na allegro i może powiedzieć, że są ok? Miałabym kupić takie jak na zdjęciu:
test.PNG

Załączniki

• test.PNG
    test.PNG
    99 KB · Wyświetleń: 624
Boję się testów, tak długo się staram, tyle testów już mnie rozczarowało... Trzymajcie kciuki, wytrzymacie do wieczora :-)
Ja trzymam za Was wszystkie cały czas! :tak::biggrin2::wink:

reklama
Inga90 trzymamy!!!

Aha i @ przyszła wczoraj więc nic z tego. Czy z zaburzeniami progesteronu można zajść w ogóle w ciążę czy dopiero jak mi to lekami unormują? Nie wiem czy jest co liczyć w ogóle na ten cykl...

Do góry