reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
o jaka zła jestem dziewczyny!!! wczoraj z przytulanek były nici. Mieliśmy wieczorne spięcie i już nic nam się nie chciało! na cały okres starań 2 numerki - świetnie. Moje szanse spadły do minimum!!!

Zakładam, że owu już się dokonała całkowicie i teraz kwestia samego zapłodnienia i zagnieżdżenia. cieszę się, że wczoraj na wizycie utrafiłam w owu, bo teraz będę mogła stwierdzić ile trwa u mnie faza lutealna i poobserwować jak owu przypada. wczoraj gin mówił, że prawy jajnik pracował w tym cyklu, obaj chłopcy są z prawego..:)
W weekend ładna pogoda to chyba też wybierzemy się nad morze.
Również trzymam kciuki. U mnie w dni plodne tylko 2 razy były przytulanki. I coś tam chyba się dzieje.

Witajcie. Wracam do Was jak bumerang. Bralyscie miositogyn i clo jednoczesnie? Po clo zaszlam 2 razy i 2 razy poronilam. Saszetek nigdy nie pilam.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

pt,sb. ndz takie kłucie w brzuchu, myśle ze senność wczoraj wgl mnie dopadła gdybym nie wstała zkanapy to bym już spała całe popołudnie, i poszłam już się kapac o 21
i co jakiś czas takie cmienie , słabe pobolewanie brzucha
innych nie mam
a czemu pytasz?

reklama
W marcu zaszłam na luteinie więc miałam zaklamane objawy, raczej skutki uboczne luteiny ;)
A pierwszej ciąży nie pamiętam za dobrze, poza tym że ciągle się czułam jakbym miała dostać okres.

Do góry