reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witajcie
Dziś dostałam telefon że we wtorek mam usg i badanie krwi, także nadchodzi chwila prawdy co z tym moim maleństwem które rosło mimo tego że nie jest to możliwe bez pęcherzyka żoltkowego. Nadal sucho zero plamień, zrobiłam test ciążowy i kreska testowa po sekundzie juz ciemniejsza od kontrolnej, nic juz nie rozumiem:(
Doktor przeoczyła ciałko żółte i tyle.. trzymam kciuki!!

Witajcie Drogie Kobietki! :D
Od kilku miesięcy również staramy się z narzeczonym o dzidziusia.. Miesiąc temu nie dostałam @ i byłam taka zadowolona! Zrobiłam test (jakiś tydzień po spodziewanej @), a tam ... nawet cienia drugiej kreseczki. Na drugi dzień kolejny test innej firmy również rozczarowanie. Pomyślałam, że może brak miesiączki jest spowodowany stresem. Teraz 02.07. dostałam @ no i oczywiście wielki smutek...:( Nie niepokoiłabym się, gdyby nie to, iż teraz 11.07. dostałam jakiś dziwnych plamień (co mi się nigdy nie zdarzyło), które trwały do 6dni. Nie wiem co to mogło być, bo plamienie implantacyjne to raczej nie było. Dodam również, że miesiąc temu kiedy miałam dostać @ strasznie bolały mnie plecy (krzyż), teraz mam jakieś dziwne bóle jajników, tzn lewy i jest to takie pulsowanie, czasem też kłucie.
Pozdrawiam Was cieplutko i trzymam kciuki za Wszystkie starające się Kobietki! :):)

Marbia staraj się o tym nie myśleć, trzymam kciuki, że będzie wszystko ok!

Pytanie: czy korzysta któraś z testów owu zakupionych na allegro i może powiedzieć, że są ok? Miałabym kupić takie jak na zdjęciu:Zobacz załącznik 763900
ja właśnie te zamówiłam i mam mieszane uczucia, robię je co prawda dopiero 2 cykl, ale co do pomiarów w tym cyklu miałam tak:
od 9 dc robiłam testy, pierwsza kreska (cień cienia) wyszła mi dopiero w 12dc, w 13 dc wyszła mi ciut ciemniejsza (ale dalej cień) , więc przyjęłam że jeszcze nie jest pozytywny, wczoraj 14 dc i na wizycie u gina okazuje się, że już po pęknięciu pęcherzyka, i owulacja właśnie trwa...robiłam zgodnie z instrukcją.

reklama
Do góry