reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W duzej wiekszosci tak, chodzilam kiedys do jednego takiego... Szkoda gadac, wmowil mojej cioci, ze ma raka, zeby przyszla na badania prywatnie... Dobrze, ze mial jakies sumienie, moja siostra prowadzila u niego 2 ciaze.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
u nas lekarze na nfz raz, ze terminy dlugie a dwa to jeden tak z 10 lat temu zatail przed ludzmi, ze ich dziecko ne ma nozek i raczek i dziewczynka urodzila sie bez nich i oni sadzili sie dlugo z lekarzem, nie moga mu wybaczyc, ze im tego nie powiedzial, a kiedys rodzice nie patrzyli na usg, tylko lekarz patrzyl i rzadko bylo usg i juz widze w jakim szoku byli jak sie dziecko urodzilo

reklama
dzien dobry ;)
licze ze moge do Was dolaczyc, chyba w tym miesiacu zaczynamy starania. pisze chyba, bo trudno mi meza przekonac. Jesienia zeszlego roku poronilam i choc wtedy mi sie wydawalo ze juz nigdy przenigdy nie odwaze sie na ciaze, od niedawna nie moge myslec o niczym innym...
jestem juz mama 3,5 letniego malego lobuziaka ;)

Dzień dobry kobietki ;) Co słychać?:) witam nowe staraczki i życzę 2 kreseczek;) Ja dalej nie mam @ i dalej brzuch boli. Pierwszy dzień zleciał w pracy po urlopie, ale cuda się dzieją u mnie w pracy to jakaś masakra (urlopy na żądanie, zwolnienia przynoszą dziewczyny bo psychicznie nie wytrzymują) a ja trzymam się bo jestem twarda:) Czekam do piątku,by dowiedzieć się czy mi dadzą stałą umowę, ale mam grafik do końca miesiąca to myślę pozytywnie:)
Pozdrawiam i życzę miłego i owocnego dzionka:)

Sałatka co do liczenia cyklu, to ja dzień zabiegu uznałam za pierwszy dzień cyklu. Po 24 dniach dostałam pierwsza @ która trwała tydzień, ale to w sumie tylko plamienie bylo, bo mi wkładki wystarczaly. A teraz dostałam już o czasie @ ale obfitość za to za dwie naraz. Masakra :/

1467641312915.jpg

Dupa, myslicie, ze za wczesnie czy nawet juz nadziei mam sobie nie robic?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467641312915.jpg
    1467641312915.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 448
reklama
Do góry