reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzol i evree super bety.Gratuluję!Przesylajcie nam fluidki ciążowe aby nam się udało jak najszybciej zajsc.
dzol bardzo wcześnie masz tego lekarza.Nie wiem czy cokolwiek będzie widać na tym etapie na usg.
A ja zmieniam od dziś nastawienie.Muszę zacząć myśleć optymistycznie.Jak ma przyjść do mnie dzieciątko skoro jestem zrezygnowana. Mój synuś ostatnio nawet modli sie o braciszka.

Zawsze dobrze znaleźć sobie inny cel, zająć się czymś innym. Kiedy nasze myśli się od czegoś odwracają to nagle to samo przychodzi :) wiem, że łatwo mówić, a gorzej zrobić. Mój synuś też się modli o rodzeństwo.

ja mam lekarza anioła ino płacić trzeba, ale warto. Gdyby nie on, to moja jedyna szczęśliwa ciąża byłaby jak pozostałe. Przy lyzeczkowaniu i po był ze mną. Po cc jako jedyny mnie odwiedził i pomógł dowiedzieć się co z córką i załatwił mężowi widzenie z małą. I na każdej wizycie pyta czy już z nią wszystko ok. Ufam mu bardziej niż mężowi hihi

Nawet jak nie bedzie nic widac to moze przepisze cos na podtrzymanie. Poprzednio dal mi luteine 3x1 dziennie. Czekajac miesiac bezczynnie ( nic nie biorac) na usg chyba bym ocipiala ;-)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zobacz załącznik 762261
Dupa, myslicie, ze za wczesnie czy nawet juz nadziei mam sobie nie robic?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Karola, a który to dzień cyklu, ja dziś też miałam jedna kreche ale południowy mocz był, testy kupiłam na allegro, może w środę będą to dopiero w czwartek zatestuje

A z uchem lepiej, kropelki dziś mi lekarz zapisał dicortnef czy jakoś tak, a laryngolog prywatnie w moim mieście chciał mnie przyjąć w sierpniu [emoji43] [emoji16] więc poszłam do rodzinnego i zapisał leki i już czuję poprawę

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry