Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie odebrałam betę - 1222,2. W piątek było 175...
Karola, ja też nic nie widzę. Może za wcześnie na test...Zobacz załącznik 762261
Dupa, myslicie, ze za wczesnie czy nawet juz nadziei mam sobie nie robic?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj 39 dc... ;-)
Ja miałam późną owu, bo dopiero pierwszy mega bladzioch był 33 dc. Na pewno za wcześnie na serduszko.U mnie 33, jutro mam gina ale pewnie za wczesnie na serduszko.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Z takim nastawieniem na pewno szybko pójdzie! &&&&Dzol i evree super bety.Gratuluję!Przesylajcie nam fluidki ciążowe aby nam się udało jak najszybciej zajsc.
dzol bardzo wcześnie masz tego lekarza.Nie wiem czy cokolwiek będzie widać na tym etapie na usg.
A ja zmieniam od dziś nastawienie.Muszę zacząć myśleć optymistycznie.Jak ma przyjść do mnie dzieciątko skoro jestem zrezygnowana. Mój synuś ostatnio nawet modli sie o braciszka.