reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

W duzej wiekszosci tak, chodzilam kiedys do jednego takiego... Szkoda gadac, wmowil mojej cioci, ze ma raka, zeby przyszla na badania prywatnie... Dobrze, ze mial jakies sumienie, moja siostra prowadzila u niego 2 ciaze.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
u nas lekarze na nfz raz, ze terminy dlugie a dwa to jeden tak z 10 lat temu zatail przed ludzmi, ze ich dziecko ne ma nozek i raczek i dziewczynka urodzila sie bez nich i oni sadzili sie dlugo z lekarzem, nie moga mu wybaczyc, ze im tego nie powiedzial, a kiedys rodzice nie patrzyli na usg, tylko lekarz patrzyl i rzadko bylo usg i juz widze w jakim szoku byli jak sie dziecko urodzilo

reklama
dzien dobry ;)
licze ze moge do Was dolaczyc, chyba w tym miesiacu zaczynamy starania. pisze chyba, bo trudno mi meza przekonac. Jesienia zeszlego roku poronilam i choc wtedy mi sie wydawalo ze juz nigdy przenigdy nie odwaze sie na ciaze, od niedawna nie moge myslec o niczym innym...
jestem juz mama 3,5 letniego malego lobuziaka ;)

Dzień dobry kobietki ;) Co słychać?:) witam nowe staraczki i życzę 2 kreseczek;) Ja dalej nie mam @ i dalej brzuch boli. Pierwszy dzień zleciał w pracy po urlopie, ale cuda się dzieją u mnie w pracy to jakaś masakra (urlopy na żądanie, zwolnienia przynoszą dziewczyny bo psychicznie nie wytrzymują) a ja trzymam się bo jestem twarda:) Czekam do piątku,by dowiedzieć się czy mi dadzą stałą umowę, ale mam grafik do końca miesiąca to myślę pozytywnie:)
Pozdrawiam i życzę miłego i owocnego dzionka:)

Sałatka co do liczenia cyklu, to ja dzień zabiegu uznałam za pierwszy dzień cyklu. Po 24 dniach dostałam pierwsza @ która trwała tydzień, ale to w sumie tylko plamienie bylo, bo mi wkładki wystarczaly. A teraz dostałam już o czasie @ ale obfitość za to za dwie naraz. Masakra :/

1467641312915.jpg

Dupa, myslicie, ze za wczesnie czy nawet juz nadziei mam sobie nie robic?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467641312915.jpg
    1467641312915.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 440
reklama
Do góry