reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja zaraz na betę idę i tak bardzo się Stresuje! Nie cierpię pobierania krwi :p
Mam przeczucie że znów się nie udało... No ale jakaś mała nadzieja jest...
Mój mąż stwierdził że chyba się udało bo jestem jakaś inna niż zawsze przed @, nie krzyczę na niego i nie wkurzam się o byle co :p

Ja chodzę na nnfz ale jak uda mi się zajść to biorę odrazu wizyty prywatne. Jeśli chodzi o l4 to raz myślę sobie, że uciekam odrazu a potem dopadają mnie myśli ci ją będę robic..i czy przez to się nie zapase bo i teraz do najchudszych nie należę :(

Korek2016 jak uda nam się teraz że tak powiem razem zajść :p to możemy zacząć chodzić na spacery czy coś ;P bo ja też się zanudze :/

reklama
Korek2016 jak uda nam się teraz że tak powiem razem zajść :p to możemy zacząć chodzić na spacery czy coś ;P bo ja też się zanudze :/
ja cala cizaze bylam na zwolnieniu. Od ok 5 miesiaca jezdzilam rowerem kilka km chodzilam na spacery z mezem i pieskami tez po kilka km. Nie wzielam sobie zwolnienia bo tak mi sie chcialo tylko podczas ciazy zostal rozwiazany moj staz to sobie moglam chodzic ale l4 musialam dostarczas co PUP.

Do góry