salatkaOwocowa
Fanka BB :)
ok, rozumiem trzymam mocnoSalatkaOwocowa pracuje w służbie mundurowej. Nie lubianej przez społeczeństwo
Dobra idę na tą betę... Trzymajcie mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok, rozumiem trzymam mocnoSalatkaOwocowa pracuje w służbie mundurowej. Nie lubianej przez społeczeństwo
Dobra idę na tą betę... Trzymajcie mocno kciuki
Taka magia uzupełnię daneo jeja i ja jestem w tabelce, dopiero zauwazylam To podaje dane
Lidia, 25 lat, 1 cs. Testuje 20 sierpnia chyba ze przylezie @ lub nie wytrzymam
Kciuki! Hehe, ciekawy by był objaw ciąży - brak wkurzania mężaJa zaraz na betę idę i tak bardzo się Stresuje! Nie cierpię pobierania krwi
Mam przeczucie że znów się nie udało... No ale jakaś mała nadzieja jest...
Mój mąż stwierdził że chyba się udało bo jestem jakaś inna niż zawsze przed @, nie krzyczę na niego i nie wkurzam się o byle co
To ja tez znajdę kompankę ciążowa w mieście i będziemy spacerowaćKorek2016 jak uda nam się teraz że tak powiem razem zajść to możemy zacząć chodzić na spacery czy coś ;P bo ja też się zanudze :/
Witaj Magda! Powodzenia! Dodam Cie do tabelki. Wpisze cykl starań 48?To i ja może dołączę. Mam na imię Magda i mam 32 lata. Staramy się z mężem od 4 lat. Mamy za sobą jedną cp 2 lata temu. Usunięto mi wtedy prawy jajowód. Trzymam kciuki za udane cykle i brak @ [emoji16] termin następnej @ 19.08, ale oby nie przyszła [emoji6]
Napisane na LG-D802 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja juz byłam! Dzisiaj między 15-16 wynikiKatarzynkaBe ja też zaraz na betę lecę ;D
Bertha! A jesteś gdzieś z okolic? czy przejazdem ?
Tak, sobota. Oby był idealny prezent na rocznicę. [emoji4]a to sobota? To moge zaczekac W niedziele wyjezdzamy nad morze to chcialabym wiedziec przed a 24 sierpnia rocznica slubu to bylby najpiekniejszy prezent na swiecie na rocznice i tak sobie mysle ze jak test wyjdzie pozytywny przed wyjazdem to i tak pokaze go mezowi dopiero 24
to zaczekam, co mi szkodzi mam nadzieje ze obie zobaczymy te piekne kreskiTak, sobota. Oby był idealny prezent na rocznicę. [emoji4]
Trzymam za Was kciuki[emoji5]to zaczekam, co mi szkodzi mam nadzieje ze obie zobaczymy te piekne kreski