NeSSi
Moderatorka
Dzien dobry! Kto testuje??
Ja nie czekam na m@łpiszon@ Jutro przylezie ...
Witam się również ...
Staraczki jakby trochę przycichły ...ciężarówki je przegoniły, czy co ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry! Kto testuje??
Oby było łatwiej. [emoji4] Niech pójdzie ekspresowo. [emoji4]Ja czekam na płodne będą na początku września i ruszamy do dzialania[emoji4] to będzie pierwszy cykl starań. W pierwszą ciążę zaszlam w 8 cyklu. Ciekawe ile teraz nam zejdzie. Tylko wtedy w ogóle nie wiedziałam kiedy mam owulke a teraz po ciąży mi się pozmienialo i dokładnie wiem to może będzie łatwiej.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja niestety muszę położyć od razu l4, chociaż zanudze się sama w domu :/A jak Wasze podejście do L4 ciąży? Odrazu dajecue czy pracujecie ?
ja rodze na koniec grudnia, pracuje do konca sierpnia, choc juz mi ciezko ehhA jak Wasze podejście do L4 ciąży? Odrazu dajecue czy pracujecie ?
powodzenia!!
o jeja i ja jestem w tabelce, dopiero zauwazylam To podaje dane