reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
upload_2016-8-12_8-29-17.png

Załączniki

• upload_2016-8-12_8-29-17.png
    upload_2016-8-12_8-29-17.png
    30,1 KB · Wyświetleń: 251
Bertha jakby co to staram się o pierwszego dzidziusia :)
Ale się Stresuje tą beta... Mam nadzieję że wyniki będą już dziś bo do poniedziałku chyba bym nie wytrzymała :p
Fajnie tak moc się komuś wyzalic :) komuś kto przeżywa to samo :) mieszkam w nowym mieście, nikogo tu nie mam oprócz męża no i teściów... :p wszyscy przyjaciele zostali 100 km stąd :/ brakuje kumpeli z którą bym mogła wyjść i pogadać o babskich sprawach, w pracy w sumie z samymi facetami pracuje bo to mundurowka :/ nie mam z kim pogadać :p

Bertha jakby co to staram się o pierwszego dzidziusia :)
Ale się Stresuje tą beta... Mam nadzieję że wyniki będą już dziś bo do poniedziałku chyba bym nie wytrzymała :p
Fajnie tak moc się komuś wyzalic :) komuś kto przeżywa to samo :) mieszkam w nowym mieście, nikogo tu nie mam oprócz męża no i teściów... :p wszyscy przyjaciele zostali 100 km stąd :/ brakuje kumpeli z którą bym mogła wyjść i pogadać o babskich sprawach, w pracy w sumie z samymi facetami pracuje bo to mundurowka :/ nie mam z kim pogadać :p

Dopisuje :)
Tez mam nadzieje ze wyniki bedą dzisiaj!
O wow! Mundurówka :) to rzeczywiście słaby potencjał na koleżanki :D

A jest tu ktoś z Trójmiasta? :) może któraś z Was zna tu jakiegoś dobrego ginekologa??
Cześć :)
ja jestem z Trójmiasta;)
Niestety nie znam jakiegoś dobrego ginekologa, ale należę do przychodni przy Wojska Polskiego (niestety, ale mam słabą pamięć do nazwisk:() i zawsze tam trafiałam na bardzo fajnych ginekologów. Mam wizytę w przyszłym tygodniu więc dam znać czy nic się nie zmieniło ;)

Korek2016 będę wdzięczna za wiadomość ;).Ja chodzę prywatnie bo tu gdzie mieszkam na NFZ przyjmuje tak głupia baba że szkoda gadać... Nie ma ani jednej dobrej opinii i ostatnio wyszłam od niej z płaczem bo po zbadaniu mnie powiedziała że albo jestem bezplodna albo w ciąży pozamacicznej...

reklama
Korek2016 będę wdzięczna za wiadomość ;).Ja chodzę prywatnie bo tu gdzie mieszkam na NFZ przyjmuje tak głupia baba że szkoda gadać... Nie ma ani jednej dobrej opinii i ostatnio wyszłam od niej z płaczem bo po zbadaniu mnie powiedziała że albo jestem bezplodna albo w ciąży pozamacicznej...

O matko, ale wstrętne babsko! W ogóle nie powinna byc lekarzem!!

Do góry