Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
U nas intensywny weekend, oczywiście bez czasu na przytulanki. Trudno, co ma być to będzie. Nie wiem nawet, który mam dzień cyklu, wiem tylko że owu powinna być jakoś w środku tygodnia. Ale czy będzie to nie wiem, bo wczoraj czułam okropny ból w podbrzuszu, promieniowalo aż na plecy i nogi. Mdliło mnie pół dnia. I cały czas czuję mokro. Może to jakieś zapalenie, choć dziś już nie boli tak jak wczoraj, tylko lekki dyskomfort został.
Ja odziwo też nie mam ochoty na słodycze, choć uwielbiam, ale ugryzę kawałek i ochota mija, tyle że ja jeszcze w pierwszej fazie cyklu jestem podobno
@ 13.08 dziś 23dc i zaczynam się bać ... nie ukrywam.nessi kiedy termin @? ja ci mówię że coś jest na rzeczy
Niunius33 gratuluje, jak byk dwie kreseczki
Ja wkurzyłam się na m. Ma wolne, mógłby z dzieckiem wyjść, pograć z nim w piłkę czy coś bo przez tydzień nie ma siły bo zmęczony po pracy (ok ma prawo bo fizycznie pracuje) ale nie. Poszedł do garażu auto pucować. na to ma siłę :/