reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czesc wszystkim :) u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic :( daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam :D No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie :)
Ale jakieś staranka były prawda? Zawsze jest nadzieja. [emoji4] Ja tam trzymam kciuki. [emoji4]

Jadymy pociagiem :)
1470558672-kkovug.jpeg

1470558684-t3yatp.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

LUX pisze czasami. U mnie ok, dostałam awans i odkladam starania o jakieś 6 mcy czyli po nowym roku co nie znaczy że mnie tu nie będzie. Ostatnimi czasy jestem tak zarobiona że jak przychodzę do domu to od razu ide spać.
A ty jak się czujesz?!

LUX pisze czasami. U mnie ok, dostałam awans i odkladam starania o jakieś 6 mcy czyli po nowym roku co nie znaczy że mnie tu nie będzie. Ostatnimi czasy jestem tak zarobiona że jak przychodzę do domu to od razu ide spać.
A ty jak się czujesz?!
dzieki, ja juz lepiej, mlody sie rozpycha w brzuchu, tyc przytylam dopiero 1,5 kg, brzuch rosnie bardzo wolno juz teraz, pewnie wywali na koniec, gratuluje awansu :)

Ale jakieś staranka były prawda? Zawsze jest nadzieja. [emoji4] Ja tam trzymam kciuki. [emoji4]
Staranka byly dwa i to z duza przerwa ok 5 dni, wiec nie wiem.... dzisiaj sie troche poklocilam z moim, bo jak ja chcialam wczoraj wieczorem to on nie chcial (moze zmeczony byl po pracy) ale za to jak on dzisiaj rano chcial to ja jakos nie mialam weny.... i tak wlasnie pysknelam mu, ze to koniec seksów i juz. Szczerze to po tych bzykankach na zawolanie troche mi sie znudzil seks... to tak jakby sie kilka tygodni pod rzad gotowalo tylko zupe pomidorowa, mdliloby od tej monotonii i tak sie wlasnie czuje pod wzgledem przytulanek. Tak więc - LUZUJĘ i wsio :)

hej :) jestem aktualnie w 42 dc. (moje cykle z reguły mają ok. 35 dni) 2 dni temu zrobiłam test i pokazały się 2 kreski, z tym ze druga jest bledsza, na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i test wyszla 2 kreska i tez bledsza. Czy to oznacza ze jestem w ciąży? za pare dni ide na wizyte do ginekologa. Załączam zdjęcia testów:)

Załączniki

• 20160807_152102.jpg
    20160807_152102.jpg
    457,5 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry