fajnie, ze napisalas, co u Ciebie?Cześć kobietki
Dziś przylazl @ więc proszę o aktualizację 7.09 następna. I zaś muszę przełożyć wizytę u gina.
Miłego słonecznego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie, ze napisalas, co u Ciebie?Cześć kobietki
Dziś przylazl @ więc proszę o aktualizację 7.09 następna. I zaś muszę przełożyć wizytę u gina.
Miłego słonecznego dnia
Ale jakieś staranka były prawda? Zawsze jest nadzieja. [emoji4] Ja tam trzymam kciuki. [emoji4]Czesc wszystkim u mnie jak widac, mimo,ze 14 dc to juz po ptokach. Owu najwidoczniej byla i pewnie cykl stracony, bo moglismy nie trafic daje sobie spokoj z tymi testami i z tym wszystkim. Zamierzam nie liczyc, nie sprawdzac, nie dociekac ani nie myslec. Mozna mnie przeniesc do poczekalni, ale forum nie opuszczam No i zycze wszystkim odpoczynku jeszcze dzisiaj w sloneczku i fajnej pogodzie
dzieki, ja juz lepiej, mlody sie rozpycha w brzuchu, tyc przytylam dopiero 1,5 kg, brzuch rosnie bardzo wolno juz teraz, pewnie wywali na koniec, gratuluje awansuLUX pisze czasami. U mnie ok, dostałam awans i odkladam starania o jakieś 6 mcy czyli po nowym roku co nie znaczy że mnie tu nie będzie. Ostatnimi czasy jestem tak zarobiona że jak przychodzę do domu to od razu ide spać.
A ty jak się czujesz?!
Staranka byly dwa i to z duza przerwa ok 5 dni, wiec nie wiem.... dzisiaj sie troche poklocilam z moim, bo jak ja chcialam wczoraj wieczorem to on nie chcial (moze zmeczony byl po pracy) ale za to jak on dzisiaj rano chcial to ja jakos nie mialam weny.... i tak wlasnie pysknelam mu, ze to koniec seksów i juz. Szczerze to po tych bzykankach na zawolanie troche mi sie znudzil seks... to tak jakby sie kilka tygodni pod rzad gotowalo tylko zupe pomidorowa, mdliloby od tej monotonii i tak sie wlasnie czuje pod wzgledem przytulanek. Tak więc - LUZUJĘ i wsioAle jakieś staranka były prawda? Zawsze jest nadzieja. [emoji4] Ja tam trzymam kciuki. [emoji4]