reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam już mieszane uczucia ... i chciałabym i boję się ''powtórki z rozrywki'' ...a jak znam życie to @ przyjdzie śmiało za 5 dni :)

reklama
Nessi mam tak samo.Chcę juz zajsc ale jak pomyślę ze może się udało to sie boję.W sumie to mamy już po jednym dziecku i mam nadzieję ze te nasze poronienia to zwykły pech był.Teraz musi być dobrze.U mnie chwila prawdy tez za parę dni

hej :) jestem aktualnie w 42 dc. (moje cykle z reguły mają ok. 35 dni) 2 dni temu zrobiłam test i pokazały się 2 kreski, z tym ze druga jest bledsza, na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i test wyszla 2 kreska i tez bledsza. Czy to oznacza ze jestem w ciąży? za pare dni ide na wizyte do ginekologa. Załączam zdjęcia testów:)
tak to ciaza :)

Nessi mam tak samo.Chcę juz zajsc ale jak pomyślę ze może się udało to sie boję.W sumie to mamy już po jednym dziecku i mam nadzieję ze te nasze poronienia to zwykły pech był.Teraz musi być dobrze.U mnie chwila prawdy tez za parę dni

To prawda ... a najgorsze w tym wszystkim jest to, że histeria i panika w ciąży murowana.
Często teraz wracam po poronieniu do czasów pierwszej ciąży i myślę sobie: ''ale lajtowo było, człowiek nie doświadczył nic złego, nie czytał co może zagrażać ciąży, na wizytę szło się uśmiechniętym , bez obaw i strachu, że coś będzie nie tak ...(pomijam tylko końcówkę ciąży, kiedy wykryto słabe przepływy pępowinowe)

hej :) jestem aktualnie w 42 dc. (moje cykle z reguły mają ok. 35 dni) 2 dni temu zrobiłam test i pokazały się 2 kreski, z tym ze druga jest bledsza, na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i test wyszla 2 kreska i tez bledsza. Czy to oznacza ze jestem w ciąży? za pare dni ide na wizyte do ginekologa. Załączam zdjęcia testów:)
Gratulacje [emoji7] wszystko będzie dobrze.

Dziewczyny może te mdłości to zapobiec uprawnionej ciąży

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

nessi kiedy termin @? ;) ja ci mówię że coś jest na rzeczy :)

Niunius33 gratuluje, jak byk dwie kreseczki :)

Ja wkurzyłam się na m. Ma wolne, mógłby z dzieckiem wyjść, pograć z nim w piłkę czy coś bo przez tydzień nie ma siły bo zmęczony po pracy (ok ma prawo bo fizycznie pracuje) ale nie. Poszedł do garażu auto pucować. na to ma siłę :/
Coś o tym wiem garaż i samochód najważniejszy jest. Tyle że mój ma do tego jeszcze motor [emoji53]

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi moja pierwsza ciąża była super.Pracowałam w szkole na 1.5 etatu i wzięłam tylko 1,5tyg.zwolnienia.Na początku miałam polipa,z którego leciala krew ale szybko wchłoną się sam i po problemie było.Syn zawsze był do przodu na usg.Ginka chciała nawet zebym rodziła w 36 tyg.bo mały był już gotowy.Teraz niestety za duzo wiemy,przezylysmy traume, duzo o tym czytalysmy i strach będzie.Ja już zaczynam mieć doła.Czuję ze się nie udało,tracę już cierpliwość do tych starań.Tak naprawdę to ja mogę stawać na głowie żeby zajść ale jak mi nie jest dane to nic z tego.Wkurza mnie przewrotnosc losu- chcesz ,starasz się i nic a ktoś się nie stara,nie myśli i bach.

reklama
hej dziewczyny
za nami fajny słoneczny dzień na działce, ale powiem Wam że coraz mniej sił mam, w ciągu dnia poleguję sobie trochę, ziewam non-stop i tak naprawdę ok 9.00 mogłabym spać iść, a tu Olcia jeszcze fika:/ ciekawe co dalej będzie hehe
uciekam spać jutro pobudka o 6.00

Do góry