Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak to ciazahejjestem aktualnie w 42 dc. (moje cykle z reguły mają ok. 35 dni) 2 dni temu zrobiłam test i pokazały się 2 kreski, z tym ze druga jest bledsza, na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i test wyszla 2 kreska i tez bledsza. Czy to oznacza ze jestem w ciąży? za pare dni ide na wizyte do ginekologa. Załączam zdjęcia testów
![]()
Nessi mam tak samo.Chcę juz zajsc ale jak pomyślę ze może się udało to sie boję.W sumie to mamy już po jednym dziecku i mam nadzieję ze te nasze poronienia to zwykły pech był.Teraz musi być dobrze.U mnie chwila prawdy tez za parę dni
Gratulacje [emoji7] wszystko będzie dobrze.hejjestem aktualnie w 42 dc. (moje cykle z reguły mają ok. 35 dni) 2 dni temu zrobiłam test i pokazały się 2 kreski, z tym ze druga jest bledsza, na następny dzień zrobiłam jeszcze jeden i test wyszla 2 kreska i tez bledsza. Czy to oznacza ze jestem w ciąży? za pare dni ide na wizyte do ginekologa. Załączam zdjęcia testów
![]()
Coś o tym wiem garaż i samochód najważniejszy jest. Tyle że mój ma do tego jeszcze motor [emoji53]nessi kiedy termin @?ja ci mówię że coś jest na rzeczy
Niunius33 gratuluje, jak byk dwie kreseczki
Ja wkurzyłam się na m. Ma wolne, mógłby z dzieckiem wyjść, pograć z nim w piłkę czy coś bo przez tydzień nie ma siły bo zmęczony po pracy (ok ma prawo bo fizycznie pracuje) ale nie. Poszedł do garażu auto pucować. na to ma siłę :/