reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też się cieszę, oby nie było powtórki z kwietnia[emoji22] chciałabym żeby wszystkim z staraczek się udało [emoji6]
Trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze! Musi być [emoji3590]
W końcu każda nasza staraczka się doczeka [emoji7]
Ja może dołączę znów do grona staraczek za rok [emoji7] zobaczymy czy mój lekarz mi pozwoli :)

reklama
Mega gratuluje !!! Proszę opowiedz o swoich objawach itd :)
Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać :p gratuluje jeszcze raz [emoji8]

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać [emoji14] gratuluje jeszcze raz [emoji8]
Dziękuję [emoji7] życzę spełnienia marzenia [emoji8] dobrze kojarzę że bierzesz bromergon? Też brałam. Masz dzieci?

reklama
Do góry