reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też się cieszę, oby nie było powtórki z kwietnia[emoji22] chciałabym żeby wszystkim z staraczek się udało [emoji6]
Trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze! Musi być [emoji3590]
W końcu każda nasza staraczka się doczeka [emoji7]
Ja może dołączę znów do grona staraczek za rok [emoji7] zobaczymy czy mój lekarz mi pozwoli :)

reklama
Mega gratuluje !!! Proszę opowiedz o swoich objawach itd :)
Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Dziękuję [emoji7] objawy tylko takie że 21 i 22 dc ogromne kucie ciągnięcia w jajnikach a 24 dc po południu test facelle strumieniowy z rossmann pozytywny [emoji7] a sikałam rano 24 dc i nic nie było [emoji23] 25 dc beta 23.5 a 27 dc beta 75.3 [emoji7] trzymam kciuki życzę pozytywu [emoji106] kiedy testujesz?

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać :p gratuluje jeszcze raz [emoji8]

Ekstra !!!! [emoji7] ja dziś 25 dc ale cykle około 30 wiec jeszcze z 5-7 dni do @. Dziękuje ślicznie. W tym miesiącu tez czułam ciągniecie jajnika bardzo prawego ale już tyle objawów miałam przez te dwa lata starań ze już przestałam się nakręcać [emoji14] gratuluje jeszcze raz [emoji8]
Dziękuję [emoji7] życzę spełnienia marzenia [emoji8] dobrze kojarzę że bierzesz bromergon? Też brałam. Masz dzieci?

reklama
Do góry