reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny fajnie, że sie odzywacie.
U mnie ost byl prawie 2msc detoks od forum.
I choć jest kurewsko ciężko to nie odważe sie tutaj Wam marudzić i narzekać.
Jesteście dla mnie najsilniejszymi kobitkami pod słońcem [emoji123]
Podziwiam Waszą determinację i wytrwałość.
Kolejny rok za pasem a Wy dalej walczycie o swoje marzenia... oby się spełniły! Tego z całego serca Wam życzę [emoji173]
Zobacz załącznik 921609
Pięknie wyglądacie [emoji8]

reklama
Dziewczyny fajnie, że sie odzywacie.
U mnie ost byl prawie 2msc detoks od forum.
I choć jest kurewsko ciężko to nie odważe sie tutaj Wam marudzić i narzekać.
Jesteście dla mnie najsilniejszymi kobitkami pod słońcem [emoji123]
Podziwiam Waszą determinację i wytrwałość.
Kolejny rok za pasem a Wy dalej walczycie o swoje marzenia... oby się spełniły! Tego z całego serca Wam życzę [emoji173]
Zobacz załącznik 921609
Ale slodkie zdjecie:)
Jak sie miewa Grzes?

Ale slodkie zdjecie:)
Jak sie miewa Grzes?
Wspaniale, ominęły nas kolki, nie muszę go nosić, w dzien nie płacze, nie marudzi, uwielbia jeździc w wózku, kp i rośnie jak na drożdżach, chodzimy na basen, mlody uśmiechnięty, szczęśliwy... jedynie w nocy śpi koszmarnie, od 4mscy nie przespałam ciagiem 3h... więc zmęczenie bierze górę i padam na ryj ale staram sie mobilizować dla niego[emoji173]
A co u Was?

Wspaniale, ominęły nas kolki, nie muszę go nosić, w dzien nie płacze, nie marudzi, uwielbia jeździc w wózku, kp i rośnie jak na drożdżach, chodzimy na basen, mlody uśmiechnięty, szczęśliwy... jedynie w nocy śpi koszmarnie, od 4mscy nie przespałam ciagiem 3h... więc zmęczenie bierze górę i padam na ryj ale staram sie mobilizować dla niego[emoji173]
A co u Was?

jestes mama na MEDAL!:) dzieci potrafia mobilizowac:)
i wypisz wymaluj moj Nikolas! tylko nocki lepsze bO ciagiem te 3 h przesypia a trafilo sie ze i dluzej przespal jak 5,5 h ...po woli se zmienia i mam nadzieje ze jak jego rodzenstwo zacznie spac dluzej ciagiem w nocy oO
juz ma ok 6 kg klocek

i wypisz wymaluj moj Nikolas! tylko nocki lepsze bO ciagiem te 3 h przesypia a trafilo sie ze i dluzej przespal jak 5,5 h ...po woli se zmienia i mam nadzieje ze jak jego rodzenstwo zacznie spac dluzej ciagiem w nocy oO
juz ma ok 6 kg klocek

Dzieki, to samo sobie powtarzam codziennie bo staram się jak moge.
5.5 to super wynik, oby juz byl normą a nie "czasem sie zdarzy ":p
6kg to kawał chlopa!
Mój jak się urodził miał 3920, teraz myślę dobija do 9kg:) 22 grudnia mamy pół roku.
Uściski dla Nikolasa:*

Dzieki, to samo sobie powtarzam codziennie bo staram się jak moge.
5.5 to super wynik, oby juz byl normą a nie "czasem sie zdarzy ":p
6kg to kawał chlopa!
Mój jak się urodził miał 3920, teraz myślę dobija do 9kg:) 22 grudnia mamy pół roku.
Uściski dla Nikolasa:*

9kg szczescia!! mi te 6 kg juz ciezko sie nosi haha
i piekna mial wage urodzeniowa!
pol roczku nie,, kiedy to zlecialo? ani sie obejrze i mi tak zleci

ja dopiero rodzilam.... jakby to bylo wczoraj... mlody urodzil sie sn z waga 3380 w 36tyg,3 dni ( pierwszy syn 38tydz a corka 37 takze rodze wczesniej bo tez ilosc wod we wszystkich trzech ciazach mialam wysoki nie mowiac ze dzieci duze) takze NIkolas mimo ze najmniejszy z rodzenstwa to jednak duzy jak na ten tydzien ciazy ...
date porodu wykrakalam bo kazdemu mowilam ze urodze w polowie pazdziernika wiec do 37 tyg skonczonego czekalam i sie do konca nie doczekalam :laugh2:

mlody sie ocknal i bombarduje:eek: uciekam :laugh2:

usciski dla WAS!

Dziewczyny dziś dostałam @ zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ..i nie wierzę juz w nic szczerze mówiąc. ..

A co u Was?
Super ze jest grzeczniutki:) I z kazdym dniem bedzie lzej i zycze by jak naszybciej zaczol dluzej spac.
U mnie ciag dalszy staran. W tym miesiacu ide do lekarza zrobic u siebie przeglad i pokazac wyniki badan nasienia od meza. Czasami trace nadzieje ze sie uda zajsc w ciaze ale mimo wszystko wierze w jakis cud:)

reklama
Ola wspaniałe:):)
nie wiem czy Mnie pamiętasz? Nikolasek urodził się 14pazdziernika ..co prawda 4tyg przed czasem ale duży i zdrow:)
trzymam kciuki za drugie bobo ..aby poszło też szybko jak za pierwszym razem:)
Dziękuję :) oczywiście że pamiętam :) pamiętam wszystkie staraczki z naszego wątku.
Gratuluję serdecznie synka! [Emoji173]

juz ma ok 6 kg klocek
U nas bardzo podobnie :) tyle że Remik w dzień śpi mało, max 3h w trzech drzemkach. W nocy pierwszy sen ma w miare dlugi, pomijajac ostatni skok rozwojowy gdzie przez 6 tygodni budził sie prawie co 2-3h, normalnie spi 5-6h, gorzej jest kolo 5 bo jest wyspany i jeśli uda mu się zasnąć to spi czujnie i dosypia max do 6-7. Jest grzeczy, śmieje się do każdego i zagaduje nieznajomych :D uwielbia ludzi w okularach :D jak był malutki to nie bardzo lubił jeździć w wózku, teraz gdy zaczyna marudzić to spacer jest najlepszym lekarstwem. Bawi się już sam, wyciąga rączki do zabawek. Przekręca się ciągle na brzuszek i denerwuje się że nie umie spowrotem na plecki. Lubi chodzić na basen, najtaniej raczkami i nóżkami i się cieszy :)

Dziewczyny dziś dostałam @ zaczynam pierwszy cykl po laparoskopii. ..i nie wierzę juz w nic szczerze mówiąc. ..
W końcu musi się udać [emoji110] trzymam kciuki żeby tak było.

Do góry