reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Trzymam kciuki żeby już wszystko było dobrze! Musi być [emoji3590]
W końcu każda nasza staraczka się doczeka [emoji7]
Ja może dołączę znów do grona staraczek za rok [emoji7] zobaczymy czy mój lekarz mi pozwoli :)
O to podobnie jak ja :D my planujemy zacząć starania w grudniu przyszłego roku :)

O to podobnie jak ja :D my planujemy zacząć starania w grudniu przyszłego roku :)
Tylko Ty chyba po sn a ja po cc i to drugie cięcie mam spie****** :( poprzednie było ok a cc na cito w 36tc bo duże ryzyko pęknięcia macicy. Nawet nie próbowali jakoś wstrzymać porodu.
Aleks wstrzymany w 35 tc. Urodził się koniec końców w terminie.
Maja się urodziła w 35 tc z terminu z om (faktyczny wiek ciąży 8 dni starsza więc ona na wypisie ma 36 tc, a ja na swoim 35) i mój gin mówi że duże prawdopodobieństwo że trzecia ciąża też się tak zakończy.
Także to że ja chcę tak szybko to i tak będzie mocno monitorowana ciąża nawet jeśli gin da zielone światło.

Tylko Ty chyba po sn a ja po cc i to drugie cięcie mam spie****** :( poprzednie było ok a cc na cito w 36tc bo duże ryzyko pęknięcia macicy. Nawet nie próbowali jakoś wstrzymać porodu.
Aleks wstrzymany w 35 tc. Urodził się koniec końców w terminie.
Maja się urodziła w 35 tc z terminu z om (faktyczny wiek ciąży 8 dni starsza więc ona na wypisie ma 36 tc, a ja na swoim 35) i mój gin mówi że duże prawdopodobieństwo że trzecia ciąża też się tak zakończy.
Także to że ja chcę tak szybko to i tak będzie mocno monitorowana ciąża nawet jeśli gin da zielone światło.
Tak ja sn i to dopiero była pierwsza ciąża.

Dziewczyny fajnie, że sie odzywacie.
U mnie ost byl prawie 2msc detoks od forum.
I choć jest kurewsko ciężko to nie odważe sie tutaj Wam marudzić i narzekać.
Jesteście dla mnie najsilniejszymi kobitkami pod słońcem [emoji123]
Podziwiam Waszą determinację i wytrwałość.
Kolejny rok za pasem a Wy dalej walczycie o swoje marzenia... oby się spełniły! Tego z całego serca Wam życzę [emoji173]
Screenshot_20181203-102921_Gallery.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181203-102921_Gallery.jpeg
    Screenshot_20181203-102921_Gallery.jpeg
    17,5 KB · Wyświetleń: 621
reklama
Do góry