B
bibiU
Gość
Ja dopiero 21 dc wiec jeszcze trochę, końcem przyszłego tygodnia ma być @Ja spokojnie czekam do terminu @ bo dopiero 16dc i ogolnie wiem ze ten miesiac napewno nie wypalil. A Ty jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dopiero 21 dc wiec jeszcze trochę, końcem przyszłego tygodnia ma być @Ja spokojnie czekam do terminu @ bo dopiero 16dc i ogolnie wiem ze ten miesiac napewno nie wypalil. A Ty jak tam?
A masz zamiar testowac?Ja dopiero 21 dc wiec jeszcze trochę, końcem przyszłego tygodnia ma być @
W poniedziałek się chyba wybiorę.@Velvetka a Ty kiedy idziesz do swojego doktorka?
Pewnie zacznę plamić wcześniej i nie będę musiała testowaćA masz zamiar testowac?
Oby wymyslil cos sensownego.W poniedziałek się chyba wybiorę.
Mogly bysmy juz wszystkie zajac w ciaze i urodzic bobaskiPewnie zacznę plamić wcześniej i nie będę musiała testować
Dzięki Ola [emoji7] jak Twój królewicz?Kciuki dziewczyny [emoji110]
Dobrze dziękuję że pytasz. Rośnie bardzo, w czwartek kończy już 19 tygodni a ja zastanawiam się kiedy ten czas uciekł. Kocham nad życie [emoji7]Dzięki Ola [emoji7] jak Twój królewicz?