Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola cudaśny ten Twój synuś [emoji7] śliczny jest [emoji7]Kiedy ktoś testuje? Co tu taka cisza?
Dziękuję [emoji173]Ola cudaśny ten Twój synuś [emoji7] śliczny jest [emoji7]
O jej Super! Wielkie gratulacje.Miała być reaktywacja a nikt nie pisze [emoji25] u mnie ciąża [emoji7] oby tym razem wszystko skończyło się dobrze [emoji6]Zobacz załącznik 919975
Kasiu życzę Ci z wszystkich sił dwóch kreseczek [emoji7]O jej Super! Wielkie gratulacje.
Ja dalej walcze bo 3d 16cyklu staran
Gratulacje [emoji3590]Miała być reaktywacja a nikt nie pisze [emoji25] u mnie ciąża [emoji7] oby tym razem wszystko skończyło się dobrze [emoji6]Zobacz załącznik 919975
Dziękuję [emoji8] tak zapas testów z allegro miałam [emoji23] no ja według OM mam na 03.08.2019Gratulacje [emoji3590]
Mi ten sam test pierwszy pozytywny wyszedł [emoji3590] w tamtym roku [emoji3590]
Z Om byl termin 29 sierpnia, z faktycznego wieku ciąży 21 sierpnia, a koniec końców Maja sie posspieszyla i pojawiła 28 lipca [emoji23]
Czyli tak jak Chcialam drugie tez mam z lipca [emoji23]
Syn 20 lipca, córka 28
Ahhh i pomyśleć ze to już rok minął i kolejne sierpniowki juz sa [emoji7][emoji7][emoji7]
To tez wcześnie pokazał dwie kreski u mnie pokazal przy 9.27 [emoji23]Dziękuję [emoji8] tak zapas testów z allegro miałam [emoji23] no ja według OM mam na 03.08.2019
Pozdrawiam Kasiu [emoji7]
U mnie 1 beta 23.5 druga 75.3 [emoji23]
Też się cieszę, oby nie było powtórki z kwietnia[emoji22] chciałabym żeby wszystkim z staraczek się udało [emoji6]To tez wcześnie pokazał dwie kreski u mnie pokazal przy 9.27 [emoji23]
Jejku ale się cieszę ze jest u nas kplekna ciężarówka [emoji3590]