V
Vel
Gość
Zacznij wystawiać na allegro to chociaż część kosztów posiadania dziecka wam się zwróci[emoji39]Spoko, mogę tego produkować na pęczki obecnie [emoji16] Tobie po starej znajomosci oddam za darmo! [emoji38][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zacznij wystawiać na allegro to chociaż część kosztów posiadania dziecka wam się zwróci[emoji39]Spoko, mogę tego produkować na pęczki obecnie [emoji16] Tobie po starej znajomosci oddam za darmo! [emoji38][emoji8]
O Hara gratulacje [emoji323] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Spoko, mogę tego produkować na pęczki obecnie [emoji16] Tobie po starej znajomosci oddam za darmo! [emoji38][emoji8]
Dobra doczytałam że dwa dni po [emoji7]O Hara gratulacje [emoji323] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Który tc [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ w końcu się udało [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
O Hara gratulacje [emoji323] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Który tc [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ w końcu się udało [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To trzymam kciuki żeby się udało!Oj nie Kasia, jestem po iui, w niedziele zrobiłam zastrzyk z gonadotropiny i to ona ma taki wpływ na testy przykro mi Cię rozczarować, ale to nie to
To trzymam kciuki żeby się udało!
Trzymam trzymam w końcu przecież musi się udać!A w dupie mam to wszystko już za przeproszeniem co ma być to będzie ale kciuki trzymaj dalej, nie zaszkodzi [emoji8]
Zobacz załącznik 915127
A u mnie tak to wyglada, 2po!! Za miesiąc urodzę jak tak dalej pójdzie! [emoji7][emoji38]
Podoba mi się taka postawa! Też będę trzymać! A co! Kto mi zabroni!A w dupie mam to wszystko już za przeproszeniem co ma być to będzie ale kciuki trzymaj dalej, nie zaszkodzi [emoji8]
Odrazu była po tescie była odrazu ta druga blada kreskaJeśli zdjęcie było robione to dłużej niż 5 minutach mogła wyjść już fałszywa kreska. Chyba że ta kreska pojawiła się od razu. Mówię najlepszym wyjściem jest badanie z krwi. Bardziej pewnego potwierdzenia ciąży nie ma.