OK niby widzisz kropi ale czy widzisz ta druga słabsza kreske??No ja w polu testu widzę kropki Zobacz załącznik 915136
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OK niby widzisz kropi ale czy widzisz ta druga słabsza kreske??No ja w polu testu widzę kropki Zobacz załącznik 915136
OK niby widzisz kropi ale czy widzisz ta druga słabsza kreske??
Ha ha ha, Elżbieto czy już pisałam, że mi Ciebie brakowało! Ha ha ha... [emoji12]No przecież Ci piszą dziewczyny, ze widać druga kreskę, a jeśli masz wątpliwości to idź na betę. Bardziej klarownie niż tak nie da rady. Nie wiem, może mamy jasnowidza, który Ci przepowie przyszłość, bo nie wiem już co byś chciała usłyszeć. Dobrze rozumiem, ze masz 22 lata?
Leo jest cudny, dziękuję że pytasz. Trochę mocno wymagający i krzyczacy, ale dalej cudny. Chętnie dam ciotce do przypilnowania, bo kluska waży ponad 6 kg, a ostatnio cały czas na rękach. A dodatkowo od wczoraj ma katar, wiec jest hardcore podwójny [emoji16]@mala.wiedzma. A jak tam Leonardo się chowa? Grzeczny? Bo wiesz, jakby za bardzo cię męczył to ja go zabiorę [emoji38]
To możesz puścić go w kolejkę, każdej po trochu.[emoji23]Leo jest cudny, dziękuję że pytasz. Trochę mocno wymagający i krzyczacy, ale dalej cudny. Chętnie dam ciotce do przypilnowania, bo kluska waży ponad 6 kg, a ostatnio cały czas na rękach. A dodatkowo od wczoraj ma katar, wiec jest hardcore podwójny [emoji16]
Leo jest cudny, dziękuję że pytasz. Trochę mocno wymagający i krzyczacy, ale dalej cudny. Chętnie dam ciotce do przypilnowania, bo kluska waży ponad 6 kg, a ostatnio cały czas na rękach. A dodatkowo od wczoraj ma katar, wiec jest hardcore podwójny [emoji16]
Ja to nie jestem za bardzo obiektywna, ale moim zdaniem jest przesłodki. I najpiękniejszy na świecie [emoji23] no i ogólnie mam papke z mózgu, jak na niego patrze [emoji16] (obiecałam sobie, że nie będę puszczać jego zdjęć w internet i muszę pomyśleć, jak tu Ci wysłać jego foto, żeby nie wrzucac go na otwarty wątek, a na priv mi się nie udaje [emoji17])Boje się, ze go zjem taki mały, słodki ludzik. Pewnie ma takie poliki słodkie, ze jak tu go nie pogryźć?! Love bites
Brzmi jak możliwość pójścia do toalety i wypicia kawy. Jestem na tak [emoji23] zapraszam Was wszystkieTo możesz puścić go w kolejkę, każdej po trochu.[emoji23]
Tylko że ja kody nie miałam rzadkie go i białego sluzu przed@