reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jeden z pierwszych testów. Pierwszy był jeszcze jaśniejszy. Ale tel zmieniłam i nie mam tu zdjęcia tego testu :) na zdjęciu trzeba było w dobrym świetle robić foto żeby minimalnie cokolwiek było widoczne. Zobacz załącznik 915108
To rzeczywiście aoj taki wyszedl ki w środę już sama nie wiem co myśleć nie które koleżanki z fo. U twierdzą że nic tutaj nie widać ?!! Dlatego nie chce się nakręca i robić nadzieji za wczesnie dziś znowu zauważyłam bialy rzadkawy sluz??!! Gdzie wcześniej kilka dni przed @ nie zauważalna co to może oznaczać??

Załączniki

• received_453744328366465.jpeg
    received_453744328366465.jpeg
    474,1 KB · Wyświetleń: 85
  • received_190206991907610.jpeg
    received_190206991907610.jpeg
    280,9 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_20181108_090430.jpg
    IMG_20181108_090430.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 84
Jeden z pierwszych testów. Pierwszy był jeszcze jaśniejszy. Ale tel zmieniłam i nie mam tu zdjęcia tego testu :) na zdjęciu trzeba było w dobrym świetle robić foto żeby minimalnie cokolwiek było widoczne. Zobacz załącznik 915108
Wszystkie zdjęcia były w T samym czasie zrobione co o tym sądzisz??

Załączniki

• IMG_20181108_090513.jpg
    IMG_20181108_090513.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 75
  • Screenshot_20181107-121344.jpg
    Screenshot_20181107-121344.jpg
    273 KB · Wyświetleń: 72
  • received_190206991907610.jpeg
    received_190206991907610.jpeg
    280,9 KB · Wyświetleń: 68
Wszystkie zdjęcia były w T samym czasie zrobione co o tym sądzisz??
Może coś jest ;), ale tak jak ja Ci pisałam. Ja poszłam tego samego dnia na betę. I wyszedł mi wynik pozytywny.. 9.27 czyli niemalże zaraz po zagnieżdżaniu.
Ja nic innego Ci nie doradze jak betę. Jeśli test domowy jest pozytywny to beta będzie tym bardziej. A jeśli to fabryczna kreska to beta nie wyjdzie. Ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz

O rany! Akurat dziś o Was myślałam przy tej drace na drugim wątku! Tęskno mi za naszymi zeszłorocznymi pogaduszkami. Ten wątek był najsympatyczniejszy. Piszcie tu częściej i życzę owocnego roku 2018! :D

IMG_3004.JPG

A u mnie tak to wyglada, 2po!! Za miesiąc urodzę jak tak dalej pójdzie! [emoji7][emoji38]

Załączniki

• IMG_3004.JPG
    IMG_3004.JPG
    126,9 KB · Wyświetleń: 868
Może coś jest ;), ale tak jak ja Ci pisałam. Ja poszłam tego samego dnia na betę. I wyszedł mi wynik pozytywny.. 9.27 czyli niemalże zaraz po zagnieżdżaniu.
Ja nic innego Ci nie doradze jak betę. Jeśli test domowy jest pozytywny to beta będzie tym bardziej. A jeśli to fabryczna kreska to beta nie wyjdzie. Ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz
Nie jest napewno fabryczna bo bym musiała robić zdjęcie pod światło a tutaj leżał test na stole

Nie jest napewno fabryczna bo bym musiała robić zdjęcie pod światło a tutaj leżał test na stole
Jeśli zdjęcie było robione to dłużej niż 5 minutach mogła wyjść już fałszywa kreska. Chyba że ta kreska pojawiła się od razu. Mówię najlepszym wyjściem jest badanie z krwi. Bardziej pewnego potwierdzenia ciąży nie ma.

reklama
Do góry