Nie dziękuję ale dopiero po niedzieli pójdę bo dziś nie robili u nas poboru krwiPrawdopodobieństwo jest jak najbardziej, szczególnie jak się starajcie, a najpewniesza jest badanie beta hcg. Powodzenia, trzymam kciuki.
reklama
To rzeczywiście aoj taki wyszedl ki w środę już sama nie wiem co myśleć nie które koleżanki z fo. U twierdzą że nic tutaj nie widać ?!! Dlatego nie chce się nakręca i robić nadzieji za wczesnie dziś znowu zauważyłam bialy rzadkawy sluz??!! Gdzie wcześniej kilka dni przed @ nie zauważalna co to może oznaczać??Jeden z pierwszych testów. Pierwszy był jeszcze jaśniejszy. Ale tel zmieniłam i nie mam tu zdjęcia tego testu na zdjęciu trzeba było w dobrym świetle robić foto żeby minimalnie cokolwiek było widoczne. Zobacz załącznik 915108
Załączniki
Wszystkie zdjęcia były w T samym czasie zrobione co o tym sądzisz??Jeden z pierwszych testów. Pierwszy był jeszcze jaśniejszy. Ale tel zmieniłam i nie mam tu zdjęcia tego testu na zdjęciu trzeba było w dobrym świetle robić foto żeby minimalnie cokolwiek było widoczne. Zobacz załącznik 915108
Załączniki
Może coś jest , ale tak jak ja Ci pisałam. Ja poszłam tego samego dnia na betę. I wyszedł mi wynik pozytywny.. 9.27 czyli niemalże zaraz po zagnieżdżaniu.Wszystkie zdjęcia były w T samym czasie zrobione co o tym sądzisz??
Ja nic innego Ci nie doradze jak betę. Jeśli test domowy jest pozytywny to beta będzie tym bardziej. A jeśli to fabryczna kreska to beta nie wyjdzie. Ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz
V
Vel
Gość
Wyślij mi pocztą taki to ja sobie taki na choince powieszę i będę się tak długo w niego wpatrywać, aż mi taki sam wyjdzie!Zobacz załącznik 915127
A u mnie tak to wyglada, 2po!! Za miesiąc urodzę jak tak dalej pójdzie! [emoji7][emoji38]
Nie jest napewno fabryczna bo bym musiała robić zdjęcie pod światło a tutaj leżał test na stoleMoże coś jest , ale tak jak ja Ci pisałam. Ja poszłam tego samego dnia na betę. I wyszedł mi wynik pozytywny.. 9.27 czyli niemalże zaraz po zagnieżdżaniu.
Ja nic innego Ci nie doradze jak betę. Jeśli test domowy jest pozytywny to beta będzie tym bardziej. A jeśli to fabryczna kreska to beta nie wyjdzie. Ale przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz
Jeśli zdjęcie było robione to dłużej niż 5 minutach mogła wyjść już fałszywa kreska. Chyba że ta kreska pojawiła się od razu. Mówię najlepszym wyjściem jest badanie z krwi. Bardziej pewnego potwierdzenia ciąży nie ma.Nie jest napewno fabryczna bo bym musiała robić zdjęcie pod światło a tutaj leżał test na stole
reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Wyślij mi pocztą taki to ja sobie taki na choince powieszę i będę się tak długo w niego wpatrywać, aż mi taki sam wyjdzie!
Spoko, mogę tego produkować na pęczki obecnie [emoji16] Tobie po starej znajomosci oddam za darmo! [emoji38][emoji8]