Dlatego wolalam się poradzić skóra są takie fora utworzone a test taki ki wyszedl i nie wiem co myśleć o nim 2 znajome twierdzą że widzą bardzo blada kesesczke ta dolna chciała ażeby ktoras z Was się wypowiedziała jeszcze z góry dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to drugie zdjęcie po jakim czasie robiłaś? Coś jest, ale mi np takie kreski fałszywe bardzo czesto wchodzily na testach płytkowych po czasie.Dlatego wolalam się poradzić skóra są takie fora utworzone a test taki ki wyszedl i nie wiem co myśleć o nim 2 znajome twierdzą że widzą bardzo blada kesesczke ta dolna chciała ażeby ktoras z Was się wypowiedziała jeszcze z góry dziękuję
To nie wiem, ale pamiętaj że cykl cyklowi nie równy i może nic nie oznaczać.Tylko że ja kody nie miałam rzadkie go i białego sluzu przed@
Tak wiem ale prawdopodobieństwo u nas jest bo my się staramy o druga dzidzie?!!To nie wiem, ale pamiętaj że cykl cyklowi nie równy i może nic nie oznaczać.
W tym samym czasie co to pierwsze i leżal test na stole nie był pod światło robiony tylko płasko leżał na stole dziękuję za pomoc teraz wiem że sobie nic nie wmowilamA to drugie zdjęcie po jakim czasie robiłaś? Coś jest, ale mi np takie kreski fałszywe bardzo czesto wchodzily na testach płytkowych po czasie.
Prawdopodobieństwo jest jak najbardziej, szczególnie jak się starajcie, a najpewniesza jest badanie beta hcg. Powodzenia, trzymam kciuki.Tak wiem ale prawdopodobieństwo u nas jest bo my się staramy o druga dzidzie?!!
Poczekam jeszcze do niedzieli nie chce się nakręca i robić nadzieję wiesz a czy ty również miałaś taka bladziutka ta druga kreske co ja jak na zdjęciu??Ja bym po prostu poszła na betę. Jak mój cień cienia wyszedł na teście, poszłam tego samego dnia zrobić betę. I mój cień na teście ma już 15 tygodni
Jeden z pierwszych testów. Pierwszy był jeszcze jaśniejszy. Ale tel zmieniłam i nie mam tu zdjęcia tego testu na zdjęciu trzeba było w dobrym świetle robić foto żeby minimalnie cokolwiek było widoczne.Poczekam jeszcze do niedzieli nie chce się nakręca i robić nadzieję wiesz a czy ty również miałaś taka bladziutka ta druga kreske co ja jak na zdjęciu??