Ale dziwne kropki na tym teście sąOdrazu była po tescie była odrazu ta druga blada kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale dziwne kropki na tym teście sąOdrazu była po tescie była odrazu ta druga blada kreska
Naprawdę slabiutko widać na zdjęciu a żywo jest mocniejszaOdrazu była po tescie była odrazu ta druga blada kreska
Dlatego powtarzam. Beta z krwi pozdrawiamAle dziwne kropki na tym teście są
Ja tu kropek nie widzeAle dziwne kropki na tym teście są
Oki oki po niedzieli pójdę napewnoDlatego powtarzam. Beta z krwi pozdrawiam
No ja w polu testu widzę kropkiNaprawdę slabiutko widać na zdjęciu a żywo jest mocniejsza
Ja jestem prosta dziewczyna, widzę pozytywny test hcg - chcę gratulować. Ale po tonie wnoszę, że jeszcze za wcześnie. Możesz wytłumaczyć dla tych nieobeznanych kiedy będzie można gratulować?
Ale ja tak blisko nie sprawdzam tylko normalnie jak się robi zdjęcie nie doszukuje się niczego w teście tylko zapytałam czy również ktoras z Was widzi druga słaba kreseczkeNo ja w polu testu widzę kropki Zobacz załącznik 915136
Podoba mi się taka postawa! Też będę trzymać! A co! Kto mi zabroni!