eveee
Moderatorka
To chyba zależy od tego kto jaki ma cykl... [emoji12]Dziewczynki od ktorego dnia po @ zaczynacie bobosexy? I do ktorego[emoji14]
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba zależy od tego kto jaki ma cykl... [emoji12]Dziewczynki od ktorego dnia po @ zaczynacie bobosexy? I do ktorego[emoji14]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czarnaperla my nie zaczynamy, my po porostu nigdy nie kończymy
A ma któraś z Was zwierzęta? Szukam dobrego odkurzacza, który będzie dobrze zbierał sierść.
I jeszcze jakieś fajne żelazko, może ktoś polecić?
Bo przegladam ciągle i nie mogę nic wybrać. Wolałabym normalne żelazko z ewentualnie mocnym wyrzutem pary żeby można było prasować i na desce i w pionie.
Ja mam ten Link do: Electrolux Ergorapido ZB106ER - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
I bardzo sobie chwalę Szczotka się sama czyści z sierści i moich włosów, więc nie wydłubuję ich już Ale prawda jest taka, że każdy z turbo-szczotką da radę
Z sierściuchów to mam męża, kota i chomika
Zwrotny ma dobrze dobrane obciążenie na dole i kółka. Do tego można szybko z niego zrobić odkurzacz ręczny i np. odkurzyć książki z kurzu albo tapicerkę w aucie lub łóżka, (wyjmuje się moduł z oprawy i tyle) jest też bez kabla...ma akumulator litowy bodajże To wymysł mojego K, by mieć lekki odkurzacz - mamy teraz już 3 ... i ten mi najlepiej pasuje ale ja się przesiadłam z piorącego ... waży chyba z 12 kgMęża
Fajny ten odkurzacz, podoba mi się. Fajnie że szczotka sama się czyści, bo teraz mam bosh pro power i tą turbo muszę wydlubywac :/
A dobrze się nim odkurzam w zakamarkach, zwrotny jest?
Zwrotny ma dobrze dobrane obciążenie na dole i kółka. Do tego można szybko z niego zrobić odkurzacz ręczny i np. odkurzyć książki z kurzu albo tapicerkę w aucie lub łóżka, (wyjmuje się moduł z oprawy i tyle) jest też bez kabla...ma akumulator litowy bodajże To wymysł mojego K, by mieć lekki odkurzacz - mamy teraz już 3 ... i ten mi najlepiej pasuje ale ja się przesiadłam z piorącego ... waży chyba z 12 kg
Ten mi przypomina trochę szczotkę na kiju bo lekki i bez kabli ... jak nabrudzę w kuchni to nim przejadę i mam spokój A no i worków nie ma ... mały pojemnik to fakt, ale na 3 pokoje+ aneks+łazienka+korytarz+taras mi styka na jednym lądowaniu i bez opróżniania pojemnika
Był u Pani gadżet
Spoczko dzięki!
Gratulacje! Dlaczego testami sie nie chwaliłas? wiesz jak lubimy tu oglądać 2 kreseczki opowiadaj - jakies inne objawy miałaś niz normalnie? Bobsexy rzadziej/cześciej - skoro owu przesunięta? Implantację czułaś, temp mierzylas?
Widzę, że w reklamie mogę robićTak coś myślę, że się zdecydujemy na ten właśnie. Ten ręczny odkurzacz mnie dodatkowo przekonuje