reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam w ta leniwa sobote [emoji6] bylam rano na badaniach, zrobilam tsh, ft3-4, progesteron, prolakt, rozyczke, chlamydie, cytomeg. , bete zeby sprawdzic czy spadla do zera i wiele innych. Poszlo 500zl [emoji26] no ale trudno. 2 dni temu w koncu przestalam krwawic/plamic po poronieniu i nadszedl czas na seksik [emoji3] maz wyposzczony ze hoo ho [emoji5] do pierwszej miesiaczki nie mam zamiaru sprawdzac temp, robic testow, plodnych itp. I powiedzcie mi , moze znacie taki przypadek. Czy nie zabezpieczajac sie/nie unikajac dni plodnych mozna zajsc po poronieniu odrazu w ciaze? Wiem ze jezeli organizm nie bedzie gotowy to poprostu nie przyjmie zarodka. Ale gdyby sie udalo to czy jest mozliwe szczesliwe zakonczenie? Milego weekendu [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ja poronilam w 19 tyg i zaszlam od razu po pierwszej @. Urodzilam dwa tyg po terminie zdrowa córeczkę. Przed okresem nie bzykalismy sie bez zabezpieczenia wiec nie bylo mowy o ciąży przed okresem... Ja się zastanawiam czy to przypadkiem u mnie dni plodnych nie ma... Jakos dziwnie mnie brzuch boli i troche mokro...

reklama
Nessi trzeba sobie organizować 'wolną chatę'. Mi jak młody mówi, że idzie do kolegi to raczej nie myślę, że będzie czas na sprzątanie ;)

Kochana mój do kolegów nie chce chodzić ... bez mamy jak bez ręki :D Ma 7 lat , ( z 29.12.2009) ale mentalnie jak 6-5 latek- cholernie bojaźliwy :D Liczę, że w szkole dojrzeje :)

reklama
Agnesis w moim rodzinnym domu mam takiego piesa mix labradora z malamutem i też zrzuca puch na wiosnę heh

jestem po pierwszym okresie po zabiegu. We wtorek idę do gina na kontrolę. Mam zamiar wydębić skierowanie na badania. Na pewno tsh. Co jeszcze zbadać?
Trochę się boję następnej ciąży. Nie chce kolejny raz przeżywać zawodu jak znów się nie uda :( Myślałam że jestem taka twarda i nie ruszyła mnie ta strata w czerwcu bo puste jajo ale jednak tak nie jest :(

Paraplu jaką dietę stosujesz? Mż czy co innego?

a ja znów pokłóciłam się z M. eh

Do góry