Nevka
Fanka BB :)
Nie mogę mieć owulacji... bo miałam 22.07 owulacje. Jestem 6 dni przed @ ...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moje gratulacje!!!Bertha @ nie przyszła i dołączam do kwietniowek.
Testy narazie trochę blade, bhcg Potwierdziła, narazie też nie jest jakaś wielka bo owulacje mi się przesunela z 13/14 dc na 18/19 dc.
Wczoraj byłam u lekarza. Nic widać nie było ale musiałam iść po zaświadczenie do pracy i dostałam luteine itd.
Narazie widać powiększona macice i pogrubione endometrium.
Mam nadzieję że tym razem skończy się dobrze...
Nie mogę mieć owulacji... bo miałam 22.07 owulacje. Jestem 6 dni przed @ ...
Nessi tak. W styczniu tez robiłam test owu przed miesiaczka tak z ciekawości i tez krechy wychodziły
Żeby można było potwierdzić ciążę testem owu, test musi być pozytywny, czytaj - kreska testowa musi być tak samo ciemna jak kontrolna albo ciemniejsza. Tyle w temacie teorii. Twój test jest negatywny, kreska testowa jest bardzo jasna.
Mi wychodziły pozytywne testy LH i przed terminem @ z jednej prostej przyczyny, jeśli posiadasz policystyczne jajniki poziom LH jest i tak z reguły podwyższony. Stąd pozytywne testy.
Co do Twojego testowania, wiem ze Ci się bardzo spieszy z zajściem w ciążę ale trochę zluzuj majty, za bardzo się nakrecasz
Ja 3 dni piłam, a wczoraj nie byłam w stanie, nalalam sobie, ale wypilam łyka. Dzisiaj postaram się nadrobićParaplu gratulejszyn [emoji9] ja też muszę wrócić do diety ale jakoś nie mam weny... od lutego do maja schudłam 16 kg. Od maja do teraz przytyłam 2 kg. Ale nie chcę wrócić do poprzedniej wersji mnie więc muszę się pilnować.
Dziewczyny jak tam Wasze pogrubianie endo? [emoji16] ja wczoraj pogrubialam i już mi lepiej wchodzi to winko.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom