reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nevka ja taki miałam i @ dostałam, musi być ciemna kreska jak chcesz ciążę znaleźć owulacyjnym. Dziewczyny na innym wątku mi pokazywały swoje owu w ciąży. Ale możliwe że jeszcze Ci sciemnieje jak będziesz bliżej terminu @
Poprzedni chyba bledszy miałaś, więc może coś się kroi.

Nessi byłam u gina mowi, że wszystko ok na USG, owulacje są, pęcherzyki nie zostają, ale z ciąża każe czekać pół roku, więc żadnych badań na razie nie zalecił. Rozważam pójście jeszcze do innego gina. U mnie cykle takie raczej 27dniowe, i plamie dzien, dwa przed na bezowo. Mówił tylko że ewentualnie luteine może dać. Luteine to ja mam w domu, a ja bym bardziej chciała jakieś hormony pobadac. Zobaczę jakie mają pakiety w labo i zrobię sama.

Bertha @ nie przyszła i dołączam do kwietniowek.
Testy narazie trochę blade, bhcg Potwierdziła, narazie też nie jest jakaś wielka bo owulacje mi się przesunela z 13/14 dc na 18/19 dc.
Wczoraj byłam u lekarza. Nic widać nie było ale musiałam iść po zaświadczenie do pracy i dostałam luteine itd.
Narazie widać powiększona macice i pogrubione endometrium.
Mam nadzieję że tym razem skończy się dobrze...
moje gratulacje!!!

Nessi tak. W styczniu tez robiłam test owu przed miesiaczka tak z ciekawości i tez krechy wychodziły ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Żeby można było potwierdzić ciążę testem owu, test musi być pozytywny, czytaj - kreska testowa musi być tak samo ciemna jak kontrolna albo ciemniejsza. Tyle w temacie teorii. Twój test jest negatywny, kreska testowa jest bardzo jasna.
Mi wychodziły pozytywne testy LH i przed terminem @ z jednej prostej przyczyny, jeśli posiadasz policystyczne jajniki poziom LH jest i tak z reguły podwyższony. Stąd pozytywne testy.
Co do Twojego testowania, wiem ze Ci się bardzo spieszy z zajściem w ciążę ale trochę zluzuj majty, za bardzo się nakrecasz:)

Żeby można było potwierdzić ciążę testem owu, test musi być pozytywny, czytaj - kreska testowa musi być tak samo ciemna jak kontrolna albo ciemniejsza. Tyle w temacie teorii. Twój test jest negatywny, kreska testowa jest bardzo jasna.
Mi wychodziły pozytywne testy LH i przed terminem @ z jednej prostej przyczyny, jeśli posiadasz policystyczne jajniki poziom LH jest i tak z reguły podwyższony. Stąd pozytywne testy.
Co do Twojego testowania, wiem ze Ci się bardzo spieszy z zajściem w ciążę ale trochę zluzuj majty, za bardzo się nakrecasz:)

Czarna zawsze prawdę powie :) I za to ją kocham :D

Dziewczyny paranoja nie sprzyja zajściu:) Na spokojnie ...
Mi dojście do tego zajęło 4 lata starań ... nie powielajcie moich błędów.

Nevka wyluzuj troszkę bo się zameczysz psychicznie.Zrób test ciążowy w dniu terminu @ i będziesz wiedziała co i jak.Nie wiem ze trudno wyluzować ale trzeba próbować.
samotnaja gratki i trzymamy kciuki!Podłaczam się pod pytania berthy.Zdradz nam jak to zrobilas.

reklama
Paraplu gratulejszyn [emoji9] ja też muszę wrócić do diety ale jakoś nie mam weny... od lutego do maja schudłam 16 kg. Od maja do teraz przytyłam 2 kg. Ale nie chcę wrócić do poprzedniej wersji mnie więc muszę się pilnować.

Dziewczyny jak tam Wasze pogrubianie endo? [emoji16] ja wczoraj pogrubialam i już mi lepiej wchodzi to winko.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 3 dni piłam, a wczoraj nie byłam w stanie, nalalam sobie, ale wypilam łyka. Dzisiaj postaram się nadrobić :)

Do góry