reklama
V
Vel
Gość
Oj kochana, walczymy dalej!Hej zrobiłam dziś test i negatywny nie udało się
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
agrafka07
Fanka BB :)
Jestem podekscytowana, jakby to był mój 1cs! Nie polecam robienia przerw. szansa jest 0,001% i też czuję, że podświadomie liczę, że się nie udało by nie komplikować planów. Ale te emocje! A przekalkulowałam sobie ewentualny termin porodu i wyszedł na 30 grudnia - nie dość, że data na przełomie roku, to jeszcze dokładnie rok po usunięciu poprzedniej ciąży. Takie zarządzenie losu.
Anuś89
Za 2 dni 9 tydzien, czuje sie fatalnie. Ciagle mi niedobrze. Katar juz naszczescie mija. @Anuś89 jak u Ciebie?
U mnie dziś 7+6 tc. Nadal mnie nie mdli, tylko trochę jak mam pusty żołądek, wiec muszę calu czas coś przekaszac. Dalej odpoczywam na luteinie. W niedziele miałam kolejne minimalne plamienie. Od tego czasu odpukać spokój. Za 2 tyg wizyta. I to czekanie mnie dobija. Wczoraj byłam na badaniu krwi na tarczyce, wyniki już na mailu ale boje się je otworzyć, wiec umówiłam się z mężem ze on je wydrukuje i od razu pojedziemy na wizytę do endo...
Asis7
No pewnie lepiej pojechac i dowiedziec sie co i jak od lekarza. Wypoczywaj duzo najwazniejsze ze malenstwu bije serduszko. A ja jestem ostatnie dni w pracy i od poniedzialku nareszcie na zwolnienie ide mnie mdli strasznie i tez wlasnie jak jestem glodna.U mnie dziś 7+6 tc. Nadal mnie nie mdli, tylko trochę jak mam pusty żołądek, wiec muszę calu czas coś przekaszac. Dalej odpoczywam na luteinie. W niedziele miałam kolejne minimalne plamienie. Od tego czasu odpukać spokój. Za 2 tyg wizyta. I to czekanie mnie dobija. Wczoraj byłam na badaniu krwi na tarczyce, wyniki już na mailu ale boje się je otworzyć, wiec umówiłam się z mężem ze on je wydrukuje i od razu pojedziemy na wizytę do endo...
Asis7
Trzymam kciukiJestem podekscytowana, jakby to był mój 1cs! Nie polecam robienia przerw. szansa jest 0,001% i też czuję, że podświadomie liczę, że się nie udało by nie komplikować planów. Ale te emocje! A przekalkulowałam sobie ewentualny termin porodu i wyszedł na 30 grudnia - nie dość, że data na przełomie roku, to jeszcze dokładnie rok po usunięciu poprzedniej ciąży. Takie zarządzenie losu.
Kasienka3b
Czyli szalenstwa byly?Jestem podekscytowana, jakby to był mój 1cs! Nie polecam robienia przerw. szansa jest 0,001% i też czuję, że podświadomie liczę, że się nie udało by nie komplikować planów. Ale te emocje! A przekalkulowałam sobie ewentualny termin porodu i wyszedł na 30 grudnia - nie dość, że data na przełomie roku, to jeszcze dokładnie rok po usunięciu poprzedniej ciąży. Takie zarządzenie losu.
Kasienka3b
Ja dzis bylam na pobieraniu krwi. Musialam zrobic kontrolne tsh i ft4 no i te amh co gin zlecil i juz sie boje jakie beda wyniki 3majcie kciuki by bylo wszystko dobrze.
reklama
agrafka07
Czyli szalenstwa byly?
No były, złamałam się jak badyl.
Ja dzis bylam na pobieraniu krwi. Musialam zrobic kontrolne tsh i ft4 no i te amh co gin zlecil i juz sie boje jakie beda wyniki 3majcie kciuki by bylo wszystko dobrze.
Nawet nie wiem, co te skróty znaczą, kojarzę tylko tsh. Jak w ogóle u Ciebie teraz sytuacja wygląda? Wróciłaś już do stanu sprzed operacji, czy tymi badaniami właśnie będziesz sprawdzać?
Trzymam kciuki!