reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Jestem podekscytowana, jakby to był mój 1cs! Nie polecam robienia przerw. :D szansa jest 0,001% i też czuję, że podświadomie liczę, że się nie udało by nie komplikować planów. Ale te emocje! :) A przekalkulowałam sobie ewentualny termin porodu i wyszedł na 30 grudnia - nie dość, że data na przełomie roku, to jeszcze dokładnie rok po usunięciu poprzedniej ciąży. Takie zarządzenie losu. :)

Za 2 dni 9 tydzien, czuje sie fatalnie. Ciagle mi niedobrze. Katar juz naszczescie mija. @Anuś89 jak u Ciebie?

U mnie dziś 7+6 tc. Nadal mnie nie mdli, tylko trochę jak mam pusty żołądek, wiec muszę calu czas coś przekaszac. Dalej odpoczywam na luteinie. W niedziele miałam kolejne minimalne plamienie. Od tego czasu odpukać spokój. Za 2 tyg wizyta. I to czekanie mnie dobija. Wczoraj byłam na badaniu krwi na tarczyce, wyniki już na mailu ale boje się je otworzyć, wiec umówiłam się z mężem ze on je wydrukuje i od razu pojedziemy na wizytę do endo...

U mnie dziś 7+6 tc. Nadal mnie nie mdli, tylko trochę jak mam pusty żołądek, wiec muszę calu czas coś przekaszac. Dalej odpoczywam na luteinie. W niedziele miałam kolejne minimalne plamienie. Od tego czasu odpukać spokój. Za 2 tyg wizyta. I to czekanie mnie dobija. Wczoraj byłam na badaniu krwi na tarczyce, wyniki już na mailu ale boje się je otworzyć, wiec umówiłam się z mężem ze on je wydrukuje i od razu pojedziemy na wizytę do endo...
No pewnie lepiej pojechac i dowiedziec sie co i jak od lekarza. Wypoczywaj duzo :) najwazniejsze ze malenstwu bije serduszko. A ja jestem ostatnie dni w pracy i od poniedzialku nareszcie na zwolnienie ide :) mnie mdli strasznie i tez wlasnie jak jestem glodna.

Jestem podekscytowana, jakby to był mój 1cs! Nie polecam robienia przerw. :D szansa jest 0,001% i też czuję, że podświadomie liczę, że się nie udało by nie komplikować planów. Ale te emocje! :) A przekalkulowałam sobie ewentualny termin porodu i wyszedł na 30 grudnia - nie dość, że data na przełomie roku, to jeszcze dokładnie rok po usunięciu poprzedniej ciąży. Takie zarządzenie losu. :)
Trzymam kciuki :)

Czyli szalenstwa byly?

Ja dzis bylam na pobieraniu krwi. Musialam zrobic kontrolne tsh i ft4 no i te amh co gin zlecil i juz sie boje jakie beda wyniki:( 3majcie kciuki by bylo wszystko dobrze.

reklama
Czyli szalenstwa byly?

No były, złamałam się jak badyl. :p

Ja dzis bylam na pobieraniu krwi. Musialam zrobic kontrolne tsh i ft4 no i te amh co gin zlecil i juz sie boje jakie beda wyniki:( 3majcie kciuki by bylo wszystko dobrze.

Nawet nie wiem, co te skróty znaczą, kojarzę tylko tsh. Jak w ogóle u Ciebie teraz sytuacja wygląda? Wróciłaś już do stanu sprzed operacji, czy tymi badaniami właśnie będziesz sprawdzać?
Trzymam kciuki!

Do góry