reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczynki wybaczcie ale ja znow standardowo w zwiazku z moja strata i bolem znikam z formum do czasu az sobie w glowie nie poukladam. Zycze wszystkim wam szczesliwych i nudnych ciaz. A ja zawitam jak sie ogarne, dam znac po zabiegu bo jednak wybralam to niz porod bo bym nie dala rady... a na stale wroce jak znow wroce do staran. Bo mysle ze kiedys znow moj instynkt urosnie do takiego stopnia ze bede chciala podjac ryzyko. Do tego czasu leczenie w Polsce, bo myslalam ze tak rozwiniety kraj jak UK mi pomoze a jednak sa okrutni i nie mozna na nich liczyc. Trzymajcie sie.

Dziewczynki wybaczcie ale ja znow standardowo w zwiazku z moja strata i bolem znikam z formum do czasu az sobie w glowie nie poukladam. Zycze wszystkim wam szczesliwych i nudnych ciaz. A ja zawitam jak sie ogarne, dam znac po zabiegu bo jednak wybralam to niz porod bo bym nie dala rady... a na stale wroce jak znow wroce do staran. Bo mysle ze kiedys znow moj instynkt urosnie do takiego stopnia ze bede chciala podjac ryzyko. Do tego czasu leczenie w Polsce, bo myslalam ze tak rozwiniety kraj jak UK mi pomoze a jednak sa okrutni i nie mozna na nich liczyc. Trzymajcie sie.

Serce pęka... Brak mi słów. Bardzo mi przykro. Wykorzystaj czas, żeby poradzić sobie z tą sytuacją [emoji20].

Czekamy na Ciebie. Daj sobie czas. To straszne, ze musisz przez to przechodzic. Wiem, ze teraz brzmi to niedorzecznie, ale za pewien czas bedzie lepiej i nie bedzie az tak bolalo, wiem sama po sobie. Trzymaj sie, myslami jestem z Tobą.

Wspołczuje, a tacy byliscie siłni, myslalam ze bedzie juz tylko lepiej :( to straszne :( trzymaj sie kochana :*

Przechwytywanie.PNG

Nie powiem Wam dlaczego dotarłam w tak odległe rejony, ale @Elodia, zobacz, co znalazłam! Heloł, umawiałyśmy się! :D

Załączniki

• Przechwytywanie.PNG
    Przechwytywanie.PNG
    23,8 KB · Wyświetleń: 708
reklama
Witam dziewczyny w 1dc ...powoli kończę przygodę ze staraniami za niedługo będzie 2.5 roku no.cóż nie wszystko można mieć co się chce trzeba znaleźć sobie inne zajęcie ja wzięłam się za ćwiczenia i schudnicie może chociaż to mi się uda ...wszystkim życzę 2 kresek pozdrawiam !

Do góry