V
Vel
Gość
Witaj w 5dc.Cześć dziewczyny witam w 23 dc
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w 5dc.Cześć dziewczyny witam w 23 dc
A szalej! Co Ci szkodzi!Ajaj, dziewczynki, mam dziś 13dc, zrobiłam test ovu, jest pozytywny i kusi mnie by złamać własny zakaz i zaszaleć przy piątku. Taka troszkę rosyjska ruletka, bo szanse, że się ustrzeli prawie żadne. Ale emocje będą a brakuje mi tych emocji.
Dawaj, bo tu emocje opadają! Trzeba ożywić wątek!Ajaj, dziewczynki, mam dziś 13dc, zrobiłam test ovu, jest pozytywny i kusi mnie by złamać własny zakaz i zaszaleć przy piątku. Taka troszkę rosyjska ruletka, bo szanse, że się ustrzeli prawie żadne. Ale emocje będą a brakuje mi tych emocji.
A szalej! Co Ci szkodzi!
A zaliczka na wyjazd jakiś?Trochę zaszkodzi, nie bez powodu ten post. Ale w najgorszym wypadku stracimy 1500zl zaliczki a dostaniemy prezent życia.
A zaliczka na wyjazd jakiś?
No to rzeczywiście fajna wycieczka. Mój by nie wytrzymał i mnie męczył o inną alternatywę. No ale co postanowisz to będzie Wasze. Najwyżej zamiast słonecznej Hiszpanii będziesz zdjęcie na USG oglądać. Takiego "pecha" Ci życzę!Tak, na wycieczkę objazdową po Hiszpanii. Dość wyczerpujący program więc nie chciałam jechać w ciąży.
Ale szansa na zajście minimalna, bo w tym cyklu to byłby pierwszy raz więc żołnierzyki też nie najmłodsze.